jueves, 16 de julio de 2015

Primera exhibició d'Skim modalitat Flatland a la Platja de l'Arenal de Borriana.



Del 16 al 19 de juliol primera exhibició d'Skim modalitat Flatland a la Platja de l'Arenal de Borriana.

HORARI: de 17 a 21 h
DISSABTE SESSIÓ NOCTURNA: 23 a 01h.

Organitza:
Crisale
SOUL EXPLOSION Associació Cultural

Col·laboren:
Ajuntament de Borriana
artinwreck http://artinwreck.tumblr.com/
Surf Clandestino http://www.surf-clandestino.com/
Distribuciones Ribes
Aquabona
Coca Cola
Naraniga Platja http://naraniga.blogspot.com.es/



SKIM BOARD
L’ Skim o skimboarding és un boardsport en què s'utilitza un skimboard (un homòleg menor a una taula de surf sense aletes) i cau per la superfície de l'aigua. A diferència del surf, l’skim comença a la platja deixant caure la taula en el lleuger rentat de les ones anteriors. Els skimboarders utilitzen el seu impuls a les onades trencants, que després agafen de nou a la vora d'una manera similar a la pràctica del surf. Un altre aspecte de l’skim és l’"street", que consisteix a realitzar trucs derivats de l’skate com ollies i empènyer-la en el rentat de les ones sense agafar descansos en terra. L'skim es va originar al sud de Califòrnia, quan socorristes volien una manera fàcil de desplazar-se a través de les platges de la Llacuna 

Skim Board a Borriana · CRISALE
L’ Skim Board  és un esport que es porta realitzant uns 10 anys a Borriana de manera esporàdica, no és gens difícil vore gent amb la taula a la vora de la mar.  En els darrers anys un co·lectiu de joves esta fent una gran esforç per donar-li continuïtat i projecció.

CRISALE porta més de 5 anys practicant i promocionant este esport. Han participat en l’ Extreme Barcelona de 2015 en el que es va celebrar una de les convocatòries del Circuit Europeu d‘skimboard, lloc de trobada de professionals de l’ esport.

Poc després al Mulafest 2015 de Madrid van participar com a organitzados d’un esdeveniment organizat per la marca DB skimboards.

Practiquen esta disciplina esportiva a Borriana i platjes properes.

Ara mateix tenen viatges a Madrid i a les Illes Canàries per a millorar els seus nivells.

En l’actualitat el grup de joves que practica este esport a Borriana a diari compta amb 15 membres  i  desenes de persones que ho fan de forma esporàdica.

La motivació del col·lectiu CRISALE és fer més gran el món de l’SKIM BOARD.


SOUL EXPLOSION

L’ Associació Cultural Soul Explosion porta 5 anys en marxa orgranitzant diverses activitats culturals, d’oci, esportives i reivindicatives a Borriana. Des de la seua creació prop de l’any 2010 assessora a diversos col·lectius per a la creació de les seues pròpies associacions i coorganitza amb ells diversos esdeveniments i activitats.

La vocació de Soul Explosion és la de la difusió de la cultura, l’esport i l’empoderament dels col·lectius i persones que participen a la vida social de Borriana.

Per a esta ocasió l’actitud del col·lectiu Crisale en la promoció de l’Skim Board i l’esforç que fan els seus membres ens va espentar a coorganitzar este esdeveniment.


NARANIGA PLATJA

Naraniga és un dels principals actius culturals del món empresarial a Borriana amb la creació i el mecenatge de divereses activitats culturals, musicals, esportives i artístiques. Han vollgut donar suport a l’organització de la primera exhibició d’Skim Board a Borriana.



ALTRES PARTNERS


Per a l’organització de l’esdeveniment col·laboren diverses empreses locals.

Distribucions Ribes, que donarà begudes i regals per als participants i elements de recolzament.

El fotògraf local José Carlos de la Torre conegut com artinwreck, especialitzat en fotografia esportiva de deslliçament, s’ecarregarà de manera desinteressada de documentar l’activitat.   

La marca borrianenca Surf Clandestino també estarà fent força amb la cesió dels seus propis productes.

Almaquivi prestarà valles i material de seguretat per a l’adequació de l’espai.

Rótulos Creart col·labora amb la confecció de lones i treballs d’assessorament.   
 



 



No hay comentarios:

Publicar un comentario