domingo, 19 de julio de 2015

Chlöes Clue dissabte a la vesprada al Naraniga Platja


Dissabte a la vesprada Chlöe's Clue al Naraniga Gastromusic Platja.

Chlöes Clue Als tres anys demanava mini-guitarres de joguina als Reis Mags i robava tots els comandaments de la televisió que veia per casa per utilitzar a manera de micròfon. Amb aquest equip de qualitat inqüestionable, Raquel realitzava els seus primers concerts pujada als sofàs del saló.Complerts uns anys més va fer la seva primera adquisició musical de veritat i li van comprar una guitarra (però aquesta vegada no era de plàstic i sí que sonava) amb la condició de apuntar-se a classes per aprendre a tocar-la ... I com no, quan ets petit n'hi ha prou que t'obliguin a alguna cosa perquè no t'agradi, així que va deixar les lliçons de guitarra i la va guardar a l'armari sense intenció de tornar a treure-la.Però en la vida mai se sap i quan va complir els 13, la seva mala relació amb la guitarra va donar lloc a un romanç entre ambdues que continua avui dia. Llavors, va rescatar la seva guitarra del fons de l'armari i aquesta vegada no només per cantar cançons alienes, aquesta vegada, sense saber-ho, era el moment de començar a escriure lletres innocents i posar-los una senzilla melodia, era el moment de comencés compondre els seus primers temes.

Una guitarra, una jove veu femenina i cançons fetes en una petita habitació de València; així va començar tot, cantant al no-res i tocant per a ningú. Cançons que semblaven no voler sortir del paper fins que va arribar el dia en què es va presentar al concurs "AIXÒ és Música!" Organitzat per la "SGAE" i per al qual va gravar les seves dues primeres maquetes en un estudi. Aquí, davant 127 grups més de la Comunitat Valenciana, Raquel va quedar en segon lloc ia partir d'aquest moment la música es va anar fent cada vegada més important en el seu dia a dia.Mentre esgotava les pàgines de la llibreta on apuntava les seves cançons, qüestió de casualitats, va aparèixer Antonio Hurtado, productor del disc i persona que des del primer moment va mostrar total suport i confiança en Raquel, de fet va ser ell qui va tenir la idea de reunir totes les seves cançons per veure què podia sortir d'aquí.Va ser llavors quan va sorgir Chlöe s Clue, nom amb el qual la valenciana de tan sols 18 anys Raquel Adalid amaga les seves cançons d'indie folk en anglès. A partir d'aquest moment les lletres desordenades i melodies sense acabar, van començar a ser alguna cosa que creixia a poc a poc i acabaria donant lloc al seu primer LP "Hidden Rythms".Gràcies a A. Hurtado, Xema Fuertes i Cayo Bellveser (músics de l'americà Josh Rouse i quetambién han tocat per Alondra Bentley o Soledad Vélez entre d'altres) es van unir a l'equip de Chlöe s Clue posant la seva il·lusió, esforç i la seva gran do per la música. Tots ells imprescindibles perquè Chlöe s Clue hagi cobrat vida.

A mitjans de març es van reunir a l'estudi "Rio Bravo" de Xirivella per començar amb la minuciosa elaboració de "Hidden Rhythms" i allà, tot allò que al principi només gatejava començar a caminar, a caminar molt bé. Hi va haver una comprensió mútua entre tots sabent sempre què havia de sonar, com ho havia de fer i quan. Melodies suaus de guitarres acústiques, timple, charango, ukelele, contrabaix, unides a moment sin els que es desborda energia amb percussions forts, guitarres elèctriques ... Tot unit per aconseguir el so característic del disc.

https://www.facebook.com/ChloesClue

http://chloesclue.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario