la música

La música te gran importància per a nosaltres. És la millor targeta de presentació que podem donar als nostres clients i per això la cuidem al màxim i estem continuament treballant amb ella per millorar i oferir propostes novedoses.


Les vesprades son tranquiles i rítmiques, soul, latin jazz, chill afrobeat. Les nits més canyeres rock, pop, electrònica... però sempre amb predilecció per la música negra..

Tota la música és benvinguda al Naraniga amb l'únic filtre de la qualitat, aci vos deixem una mostra d'alguns dels estils que podeu escoltar:
Afrobeat, Downtempo, Reggae, Ska, Latinjazz, Balkan, Lounge, Rock, Pop, Indye, World Music, Boogaloo, HipHop, Electro, Nova Cumbia, Kaspa, Rumba, Surf, Drum and Bass, Jazz, Funk, Soul, Conga, Ambient, Punk, Hardcore, Metal, Grunge, Etnic, Flamenco, Techno, Dub, Chill, Samba, Dancehall, Trip Hop, Rhythm and Blues, Broken Beat, Nu Jazz... 

En l'aspecte musical som oberts i ens agrada la participació de la gent per això molt a sovint convidem a Djs i Selectors musicals a punxar a la nostra cabina.