jueves, 2 de julio de 2015

Pepe Delgado & Ferran Bosch - Girando Guitarras


Dijous 2 de juliol a la vesprada Girando Guitarras al Naraniga Platja.

Ferran Bosch és un harmonicista de Sueca (València) que resideix des de fa molts anys al Grau de Castelló, de formació autodidacta ha format part de grups tan emblemàtics com Bajoqueta Blues Band, Nagasaki Suit, Sin Comentarios, Rádio Blues, Clarke Si, 3Whites .

Ha fet col·laboracions amb Edu Manazas, Pere Mallen, Tonky de la Peña, Paco Silvestre, etc ... ha estat col·laborador de Javier Vargas de la Vargas Blues Band gravant diversos temes en el seu album Heavy City Blues (2013), ha col·laborat amb moltíssims grups locals amb les seves harmòniques i la seva veu, tot un veterà de l'escena blusera que ve disposat a fer-nos vibrar amb el seu bon fer.

El seu principal projecte es diu Girant Guitarres (https://www.facebook.com/pages/Girando-Guitarras/1580539618896959) es basa en portar periòdicament als millors guitarristes de blues que hi ha a l'estat i girar amb ells pel circuit local, tant de Castellon com de València.
Aquest cop ve amb Pepe delagat.

PEPE DELGADO (Guitarra i Veu)

Neix en el Port de Santa Maria i amb 12 anyss li posa la mà a sobre per primera vegada a una guitarra. De formació autodidacta, toca en diversos grups de la seva ciutat natal, fins que als 18 anys es muda a Sevilla, on a partir del any 2000 forma Charmersi, un quintet de swing i blues amb el guitarrista veterà de l'escena andalusa Julio Colin i amb el qual edita un àlbum homònim amb Cambay · Records.

En 2005 funda ila Reunión de Blues, que am · s de Juliol Colin inclou a Manuel d'Arcs, pioner de la harmònica de blues andalusa, a Fernando Cañas a la bateria i Manuel Márquez al contrabaix, amb qui edita tres àlbums i recorre gran part dels escenaris i festivals d'Andalusia i Portugal.

Amb Fernando Cañas a la bateria, funda el 2009 el projecte Fi Winos, duet de punk&blues que edità el seu àlbum debut a títol pòstum al gener 2015 que conté 10 temes propis.

A l'octubre de 2010, funda el trio Dienteslargos, més orientat al Boogie & Rock d'autoria pròpia i que compta amb un primer àlbum editat i un segon en fase de gravació, que estarà disponible en setembre de 2015.

El 2012 funda el trio acústic Slappin 'Combo amb l'harmonicista Ito Soto i el contrabaixista Kike Real, amb un repertori de clàssics del Blues, Swing i West Coast des dels anys 20 als 50 per entretindre al públic i ballar a l'estil en què es feia abans.

En l'actualitat, a més dels projectes musicals, dedica part del seu temps als tallers d'instrument de La Casa Del Blues de Sevilla, on porta 4 anys exercint de professor de guitarra i aquest any també de coordinador general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario