martes, 28 de julio de 2015

NARANIGA BEACH CONTAINER PARTIES 2015 -3ª EDICIÓ


Per tercer any consecutiu al Naraniga Platja organitzem les #containerparties.

Del 28 de juliol al 2 d'agost a la platja de l'Arenal de Borriana


----------------

Dimarts 28: Black Chancho 


---------------

Dimecres 29 des de les 18 h.: Tormix and Friends Party
Kike Villar
Borrasca dj
Sickboy dj
Howpopisnow? djs
Dj Daniel’s
Vini&Kim djs
Tormix dj





Nova edició de les ja mítiques #TormixandFriends Party. El nostre amic i resident Tormix Dj fa com cada any la seua selecció de figures per a oferir-nos una festa inigualable.

Enguany els convocats per al match son Kike Villar, Borrasca dj, Sickboy dj, Howpopisnow? djs, Dj Daniel’s, Vini&Kim djs encapçalats pel propi Tormix dj. Prepareu-vos per suar la samarreta!!!!! #containerparties


----------------------

Dijous 30:
18 h. V. Marco




---------------------- 

Dijous 30: 00 h. Dj Fastfunk



Dijous a la nit Dj Fastfunk en sessió al Naraniga Platja. prepareu-vos a gaudir de bona tralleta!!! 
L'alter ego de dj FastFuck mescla de rítmes nu-funk amb disco, hip hop i electrònica.

-----------------

Divendres 31:
Low Rent · Terry Bald · Dick San





Divendres des de la vesprada és el torn per al fighters del Techno de Borriana, una nova edició de les ‪#‎containerparties‬ on tindrem a la cabina del Naraniga a Low Rent, Terry Bald i Dick San donant canya a la platja de l'Arenal!!!


-----------------

Dissabte 1 a la nit FESTA KRAKEN




Dissabte a la nit Festa The Kraken Rum al Naraniga Platja.

The Kraken és un rom de culte que pren el seu nom de la bèstia del mar mítica que es diu que ha enfonsat els grans velers i embarcacions de rom al llarg de la història.
Els roms especiats són roms sotmesos a processos de maceració similars als que s'utilitzen per crear les ginebres. Destil·lat a Trinitat i Tobago, i barrejat amb 13 espècies secretes entre les que destaquen: la canyella, el gingebre i el clau.. L'intens color negre pren la seua tonalitat de la tinta misteriosa amb la qual, segons explica la llegenda, el Kraken cobreix la seua presa. Fosc, fort i misteriós, suau en gola i poderós com l'animal mitològic. El resultat és un rom amb noves notes aromàtiques procedents dels ingredients afegits i amb una major complexitat aromàtica. Els spiced rums són ideals per barrejar amb refrescs amb una gran càrrega d'aroma com els refrescos de cola, ginger beer i fins i tot les begudes energètiques tot i que també es poden degustar sols.

---------------------
Dissabte 1 a la nit : Pablo Mármol


Per a tancar les ‪#‎containerparties‬ d'enguany, tindrem a la cabina del Niga a Pablo Mármol, tot un luxe, l'any passat ens va sorprendre a la ‪#‎tormixandfriends14‬ amb una sessió molt cuidada amb mescles molt fines i un resultat contundent.
Pablo Mármol és una referència a l'escèna musical de la Plana propossant sessions plenes de hits actuals embolicats per sons d'avantguarda. Sense barreres d'estil o gènere . Vertiginoses mescles on les guitarres, el pop, els beats electrònics de tendència i els clàssics atemporals s'entremesclen en sessions contundents, ballables i plenes de matisos .
Ha passat per festivals com el FIB ( 2014 i 2015 ), i actualment és resident a Boom Club (Benicàssim ), Zeppelin Club (Castelló) i Radiola (Castelló). Les seves sessions han estat presents, entre d' altres sales i esdeveniments, a: Beat Club, Menta Micro Club, Sala Rocket, Gossip , Cassette 29, Malababa Club, Four Seasons, Fraguel Rock ... A més ha compartit cabina amb referents com Amable, Pin & Pon, Maadraasso , Meneo, Simone , Ley Dj ... " .

No hay comentarios:

Publicar un comentario