miércoles, 22 de julio de 2015

Avida Dollars presenten dijous el seu nou EP CATARSIS al Niga Platja



Dijous a la vesprada Avida Dollars presenta el seu nou EP "CATARSIS" al Naraniga Platja.

Avida Dollars neix el 2009 a Barcelona. sis anys després de donar els seus primers passos, l'esperit que un dia els va portar a muntar una banda de rock continua intacte: tocar, tocar i tocar ha estat la seva obsessió des que van compondre les seves primeres línies, i és que a la seva esquena ja carreguen amb tres treballs; Paraamnésia (2010); Eséncia (2012) i Berriak (2014); dos discos i un single que resumeixen de la millor manera el que han resultat aquests últims anys per aquesta gran família.

Actualment estan de gira, amb més de 25 dates, presentant el seu nou disc en format EP, "Catarsis", produït novament per la seva home de confiança, Txosse de Wheelsoundstudios, com els seus treballs anteriors.

Al 2012 ja van visitar el Niga del poble per presentar-nos Eséncia, guardem un gran record d'aquell concert.

Avida Dollars miren desafiants al futur més pròxim, convençuts que el treball, la humilitat i el sacrifici són els ingredients perfectes per aconseguir qualsevol objectiu. Ara els toca defensar "Catarsis" a ultrança, que asseguren és el treball més especial que han compost fins al moment, per a la resta no tenen pressa, perquè el rock mai mor.

https://avidadollarsband.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/AvidaDollarsBcn

No hay comentarios:

Publicar un comentario