Sala Taronja

La Sala Taronja és la segona planta del Naraniga Gastro&Music.


La decoració d’aquest espai com el seu nom indica es un homenatge al mon de la taronja i el que ha significat i significa per al desenvolupament del nostre poble.


Destaca el mobiliari, les cadires son autèntics caixons de taronja de fusta restaurats i tapissats, al igual que les taules, antics “palots”, contenidors de fusta de grans dimensions que es transformen en taules baixes.
 

Per a la zona de servei s’han reciclat diversos elements antics que li donen un toc molt acollidor, unint matèries antigues i tractaments de vanguardia.

A tot l’espai trobarem ferramentes i elements que s’utilitzaven a les cases antigament. Les llums son pots de conserva mecanitzats per il·luminar la instància.

Vestint les parets trobem reproduccions a gran format d’etiquetes tarongeres seleccionades pel seu valor artístic i la seua curiositat.


Al mateix espai tenim una cabina, una zona de projecciosn i un altra d’exposicions on programem mostres de diverses disciplines artístiques.A més comptem amb un office per a la preparació de càterings i de trobades culinàries que organitzem de tant en tant.


La sala taronja es el millor lloc per gaudir de la nostra cervesa Citra i deixar-se portar per un ambient que ens transporta a l’eclosió de la cultura de la taronja a Borriana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario