viernes, 10 de julio de 2015

Dissabte a la vesprada The Bitters al Naraniga Platja



Dissabte a la vesprada The Bitters Tribute Band al Naraniga Gastromusic
The Bitters Tribute Band neix a Castelló en 2001 com una banda que rendeix tribut al quartet de Liverpool de la mà de cinc intrèpids "bitélmanos" Castellonencs. Nacho Pegueroles "Blackan", Jose Miguel Sanchiz "Goli, Paco Sales i Jose Luís Lorente" El Xino "fan de Lennon, McCartney, Harrison i Starr respectivament, sense oblidar al teclista d'Onda Salva Momplet com el convidat Billy Preston.
Portant els temes des del més absolut dels respectes, el seu repertori s'executa el més fidel possible a la realitat, tenint cura aspectes del so fonamentals com l'harmonia de les veus tal qual la van compondre els autors, o els mateixos instruments i amplificadors que usaven els autèntics Beatles, sense oblidar l'estètica inconfusible de l'època. En definitiva tot el necessari per aconseguir una posada en escena que aconsegueixi traslladar al públic anys enrere.
En la seva actuació viatgem al llarg de tota la dècada dels seixanta, de l'època més ye-ye fins a la més psicodèlica, escoltant autèntics himnes generacionals i alguna que altra cara b oculta que fa les delícies del públic més savi. Sens dubte un grup que no passa desapercebut allà on va.

No hay comentarios:

Publicar un comentario