domingo, 12 de julio de 2015

Diumenge els Aphonics amb Fernando Pardo al Niga




Diumenge tornem a rebre els Aphonics una de les millors bandes de Rock Surf Instrumental del planeta, esta vegada acompanyats de Fernando Pardo de "Los Coronas" i "Sex Museum". Es troben preparant la gira que en breu els portarà a California. Tot un luxe!!!!!!

Els A-Phonics es creen en 2009 amb grans músics de l'escena valenciana de rock instrumental i per tant de la resta de l'Estat. Ells són Juan Diego Sanchis (guitarra) qui havia tocat anteriorment amb grans bandes com els vibrants, Lee i els Harakiris o els Blue Marinos; Nacho Arnau (baixista) qui va estar en els Chewbaccas; Manuel Mateu "Motxo" (guitarra) i Eugeni Camacho (bateria), que van pertànyer també a mítiques bandes com Pildora X o Dr. Party. El seu Ep de presentació de 2010 recull, amb el títol genèric de "Mediterrani Beat Guitars" quatre temes titulats 'Napoli Night' i 'La Muixeranga' a la Cara A, més 'Surfin' Burret 'i' Galaxia 'a la cara B. es va gravar en els estudis Reno de Madrid, produït per Fernando Pardo i la pròpia banda. L'artwork, amb caricatura dels músics a la portada, és original de Marcel Bontempi.
Durant aquests anys els A-Phonics també han estat la banda de suport del difunt Eddie Bertrand (Belairs, Eddie and the showmen), així com de Nokie Edwards dels Ventures, o més recentment de John Blair. Han tocat en diversos festivals de renom com el Surforama, Ubangi Stomp o Funtastic. Cal destacar també que el 2012 van iniciar una col·laboració amb la companyia de teatre Pot de Plom en l'espectacle de teatre i rock and roll "Veriueu-ho Show" amb l'artista còmic Xavi Castillo.
Els A-Phonics s'han guanyat, amb la modèstia i la tenacitat que els caracteritza, un lloc entre la flor i nata de l'escena internacional de surf and roll. El seu fidel públic gaudeix mitjançant la unió creativa d'uns grans músics, amb experiència contrastada, que destaquen per una agilitat encomiable més una imaginació desbordant

col.laboren
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario