sábado, 20 de agosto de 2016

V ANIVERSARI NARANIGA amb JELLO BIAFRA + RAW + LUIS SOULFUL + TURISTA BANG BANG + BLACK CHANCHO




V ANIVERSARI NARANIGA dissabte 3 de setembre de 2016
JELLO BIAFRA + RAW (en directe) + LUIS SOULFUL + TURISTA BANG BANG + BLACK CHANCHO
---------------
NARANIGA PLATJA / APERTURA DE PORTES 18 H - Entrada amb cervesa 6€ - Fins esgotar aforament.
----------------
Ja fa 5 anys que el Naraniga forma part de les nostre vides i per a cel·lebrar-ho estem preparant una festa molt especial.
El dissabte 3 de setembre al Naraniga Platja tindrem el plaer de rebre a la nostra cabina Jello Biafra, el que per a molts és un dels referents intelectuals del moviment punk, activista polític, cultural i ex cantant dels Dead Kennedys. Ara mateix segueix capficat en moltíssims projectes interessants. A la festa ens mostrarà la seua façeta de punxadiscos en vinil baix el nom de JELLO BIAFRA’S INCREDIBLY STRANGE DANCE PARTY “THE ROOTS OF THE ROOTS” en la seua sessió podrem escoltar música d'arrel negra de diversos estils i algunes xicotetes pincellades de punk.
Cap a les 20 hores tindrem el directe de la banda de post- metal instrumental de Vila-real RAW
Acompanyant a Jello Biafra des d'Italia tindrem a Luis Soulful creador en 2003 de segell discogràfic Soulful Torinoespecialitzat en Rhythm and blues i Soul. Des de la sala A Wamba Buluba Club de Barcelona a Turis Bang Bang i com resident del Naraniga Gastromusic a Black Chancho.
En breu més informació de venda d'entrades i activitats.
Prepareu-vos per a ballar.




Degut a la demanda d'informació i peticions d'entrades per a la festa del cinquè aniversari del Naraniga amb Jello Biafra estem confeccionant una llista de reserves. Podeu fer la vosta al Niga Platja o per privats al whats o xarxes socials. No volem deixar ningú fora d'una de les millors festes de l'estiu.



No hay comentarios:

Publicar un comentario