domingo, 14 de agosto de 2016

Diumenge 14 d'agost djKaderas des de Còrdova


Diumenge 14 d'agost data especial al Naraniga. Rebem a la nostra cabina a djKaderas. Procedent de Còrdova, Andalusia, component del afamat soundsystem Barbass Sound que porta treballant des del 2004 amb el Reggae, Rap i Dancehall.

Raul Sánchez (DjKaderas) ha treballant en tot el territori espanyol tant en festivals, programacions de locals, resident a La Teteria (Úbeda), Afrodisia (Granada), festes i infinitat de llocs.
A l'estranger han seleccionat la seva música a Holanda, Regne Unit, Itàlia, i Mèxic. Per a la sessió de diumenge ens prepara un set de Reggae, Rocksteady, Soul, Funk.


Barbass Sound com a productors tenen més de 10 mixtapes, remixes, mashups i riddims propis. També una maleta de dubplates dels millors artistes Jamaicans, Europeus i Nacionals amb el que han tret dos mixtapes de Reggae i HipHop en castellà anomenades "Barbass Players" amb molta repercussió.  

També amb aquests dubplates s'han presentant a diversos concursos de dj anomenats "Soundclash" i has sortit vencedors en R Bilbao Soundclash 2008, II AL-Andalus 2009 i I Soundclash a Tijuana, Mex.

Han estat promotors d'esdeveniments i tenen la seva pròpia festa anomenada Reggaeparte !!! que ha tingut més de 25 edicions, treballant amb el millor del panorama nacional de reggae i rap, com amb artistes internacionals.


Al seu soundcloud podeu trobar gran part de les seues creacions on destaquen els seus treballs  i les col·laboracions de artístes com ara Rapsuskley, Zatu,  El Bezea, Hermano L, Payo Malo, Putolargo, Legendario, Morodo, La Puta Opp, Sr. Wilson, Sista Carmen, Lasai, Green Valley...

https://soundcloud.com/barbass-sound 

Amants del vinil, també sets de singles rocksteady, soul, 60s i rock'n'roll molt divertits!

No hay comentarios:

Publicar un comentario