martes, 9 de agosto de 2016

Divendres festa Maig di Gras al Naraniga Platja



Nova Orleans va arribar a Borriana en maig, va fer moure els peus a la ciutat i no vol anar-se’n. Així doncs ens complau anunciar que el divendres 12 al Naraniga Gastromusic Platja realitzarem la primera activitat del MAIG DI GRAS des del Festival.
Amb la intenció de seguir promovent la cultura de Nova Orleans a Borriana contarem amb la presencia del cuiner Luis Soldevila des d'Iruñea/Pamplona, membre de l'espai social i cooperativa Katakrak qui s’encarregarà d’arrimar-nos un dels plats més típics de Nova Orleans. En aquesta ocasió cuinarà la seua recepta de GUMBO amb la base de peix del nostre port. Les tapes les podreu trobar a la barra a un preu molt especial.




La música que omplirà la Platja de Borriana dels sons més NOLA i més negres possibles eixirà directa dels discs del nostre convidat GUMBO ZOROA i dels locals SECOND LINE DJS qui faran un recorregut de la cultura musical de Nova Orleans on escoltarem des del jazz més pur, al funk més negre, passant per barreges modernes de hip-hop amb jazz, soul, sense oblidar-nos dels temes més característics de les Brass Bands.

No hay comentarios:

Publicar un comentario