domingo, 7 de agosto de 2016

Release The Kraken Weekend


Dissabte 14 i diumenge 15 al  Naraniga platja rendim la nostra particular reverència a l'autèntic déu de la mar per a que escolte les nostres pregàries per a gaudir de grans nits de festa i bona música!!!!!!!

The Kraken és un rom de culte pren el seu nom de la bèstia del mar mítica que es diu que ha enfonsat els grans velers i embarcacions de rom al llarg de la història.

Els roms especiats són roms sotmesos a processos de maceració similars als que s'utilitzen per crear les ginebres. Destil·lat a Trinitat i Tobago, i barrejat amb 13 espècies secretes entre les que destaquen: la canyella, el gingebre i el clau.. L'intens color negre pren la seua tonalitat de la tinta misteriosa amb la qual, segons explica la llegenda, el Kraken cobreix la seua presa. Fosc, fort i misteriós, suau en gola i poderós com l'animal mitològic. El resultat és un rom amb noves notes aromàtiques procedents dels ingredients afegits i amb una major complexitat aromàtica. Els spiced rums són ideals per barrejar amb refrescs amb una gran càrrega d'aroma com els refrescos de cola, ginger beer i fins i tot les begudes energètiques tot i que també es poden degustar sols.

Dissabte podreu descobrir el KRAKEN COLA Naraniga Style, The Kraken Perfect Storm amb Ginger Beer a més mojito premium Kraken. Tot barrejat amb la millor música del niga!!!


Tindrem regales, provetes i decoració top gama. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario