miércoles, 19 de diciembre de 2012

Mash Masters divendres a la nit al Niga!!!!



No soprendrem a ningú si diem que els MASH MASTERS son la canya!
Vam descobrir el seu projecte al seu debut "oficial" a les Festes Alternatives de Borriol d'enguany. Vam tancar el local a altes hores i vam emprendre excursió en poques esperances de trobar-los a la cabina... Però la sopresa va ser majúscula, no sols estaven, van estar hores i hores ficant bons temazos fins que es va fer de dia... i encara tenien ganes de més...

Este sound system és el projecte col.lectiu de quatre malalts de la música Dr.Zaius, Esborxo, Dj.Xou i Upsetter. La música d'arrels jamaicanes és ineludible en totes les seues sessions, però no podem deixar a banda estils com el soul, la música llatina, el funk, beats... Si a aquest fet li sumem el seu gust per les remescles i la música electrónica, el resultat és un cocktail explosiu ple de matisos i varietats que tenen com a únic objectiu fer ballar a tots els assistents a les seues sessions.

Divendres a la nit punxen al Niga els MASH MASTERS,  els triomfadors de les festes de setembre  tornaran a ficar potes per amunt el local amb una de les seues sessions variades i molt molt canyeres.





No hay comentarios:

Publicar un comentario