jueves, 27 de diciembre de 2012

El Niño Alcalino al Naraniga!!!


Darrere de "El Niño Alcalino" s'amaga Álex Besalduch, un vinarossenc polifacètic i inquiet,
tot un personatje de l'escena musical mallorquina; compositor, músic, cantant, dj underground i
creador del programa radiofònic Funky Paella.

A principis de l'estiu de 2011 Álex decideix emprendre l'aventura de gravar un discen solitari  amb temes propis descartats d'altres projectes anteriors. Al primer disc de El Niño Alcalino, Descartes, encontrarem un viatje musical pels diversos estils de la música negra: swing, soul, boogalooo, funk, disco… També s'introdueixen instruments poc comuns en les bandes de música negra com ara el llaüt o el bombardí i s'experimenta amb les textures i sonoritats amb l'intenció de recuperar la frescura i l'improvisació en el procès de gravació.

The Chuskers és la banda que acompanya en els concerts a El Niño Alcalino, esta formada per un grup de joves músics de l'illa, curtits tots ells en el circuit musical mallorquí. Capitanejant de The Chuskers Jordi Tugores, qui va gravar i produir "Descartes" en els estudis Alquimia Records de Palma de Mallorca. També es va encarregar de montar la banda compossada per Rubén García a la batería, Dani “Pi” al baix, Guillem Nadal al trombó, Luis de las Heras al teclat, Jordi Tugores a la guitarra i coros, Pep Lluís García a la percussió y Àlex Besalduch com a frontman, veu principal i també a la percussió lleugera.
El Niño Alcalino and The Chuskers s'han embarcat en dos mini gires, una per terres castellonenques i altra per Madrid i Segòvia per presentar els seu traball, expandir el seu ritme suorós i vibrant i compartir el seu groove infecciós amb els amants de la música negroide.

 http://elninoalcalino.wordpress.com/

Despres tindrem sessionaca del àlter ego de El niño Alcalino: FUNKY PAELLA SELECTA que ens presenta una sessió molt molt negra!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario