jueves, 20 de diciembre de 2012

Fran McClane & Cinnamon Djs dissabte a la nit


Els plats d'alta cuina musical segueixen a bon ritme este mes de desembre i per no baixar el nivell vos presentem a la nostra cabina dos referents de la música i la nit a Castelló que ens preparen un menú ple de delicatessen i canyella fina.. 60's, 70's, punkrock, garage i northern soul seran els ingredients principals d'una nit per a no perdres!!


Fran McClane y Cinnamon Dj es van conèixer al Shangri-La Beach Club de Benicàssim), l’hivern de 2005  Cinnamon baixava a punxar alternant amb les sessions que feia cada dijous en el ja desaparegut Octopussy Psyco Grooviee Club de Castellón. Des d’aleshores comparteixen una gran amistat i passió per la música.

Han punxat conjuntament a:

Tropical Surf Bar(Benicàssim), Tomata(Benicàssim), Sarao(Benicàssim), Bocachica(Castellón), Octopussy Psyco Groviee Pub(Castelló), OXO(Castelló), Spoonful Soul Pub(Castelló), Four Seasons Sixties Club(Castelló), KONG Night Club (Castelló), BackStage (Castelló), Zeppelin Club (Castelló), Panorama Club(Grao de Castelló), Gabanna(Grao de Castelló), Raspamar(Grao de Castelló), Opera(Benicàssim), Jardines(Benicàssim), GODZILLA Rock Nights(Castelló).

Paralelament comparteixen projecte radiofònic junt a un altre bon amic 007 DJ en CANNONBALL VOX UJI Ràdio 107.80fm, on cada dissabte en un hora

repassen clàsics de múltiples estils musicals,

http://www.mixcloud.com/cannonballvoxujiradiov

Tots dos comparteixen una mateixa manera d’entendre la nit i és fer-seu passar lo millor que saben a la gent que tenen la sort de trovar-se cada nit, gràcias a la seua maleta sempre repleta de hits atemporals i imprescindibles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario