lunes, 3 de diciembre de 2012

Joe Petraski y Los Carniceros del Tango.


Dissabte a la vesprada vos reconamen que no falteu al Naraniga vos presetem als Joe Petraski y Los Carniceros del Tango.
L'any 2008, el contrabaixista argentí Diego “el Gato” Marlatto funda, amb destacats músics locals, l'agrupació de tango Joe Petraski y los Carniceros del Tango a Castelló de la Plana.
El sextet compta amb una formació instrumental híbrida entre les tres èpoques més relevants de l'història del tango: la Guàrdia Vella (d'utilització d'instruments de vent), l'Època d'Or (on contrabaix, piano i violí complixen un paper fonamental) i l'Època del Nou Tango (la qual explora noves possibilitats tímbriques, com amb l'introducció de la guitarra elèctrica).
Caracteritzat per la seua versatilitat de múltiples sensacions sonores, aconsegueix transportar fins i tot al públic més ortodoxe a un viatge on la música va narrant històries descriptives sobre les diferents cares de Buenos Aires. la gran ciutat del tango, que descansa a la vora del Riu de la Plata.
Des del pla estilístic, Joe Petraski y los Carniceros del Tango recorre un repertori basat des de les primeres composicions del gènere fins a les més innovadores com les del mestre Astor Pantaleón Piazzolla, amb una rigurositat de qui son bons entenedors del gènere, les seues complexitats tècniques y el seu particular llenguatge.
Sis móns, un sextet i el sant tango que ens guia dins d'un nou idioma, la màquina precisa del ritme del 2x4, les frases dolçes, les desesperades, les oblidades i les mai abans frassetjades... Senyores i senyors, açò és... Joe Petraski y los Carniceros del Tango!!!







 

No hay comentarios:

Publicar un comentario