miércoles, 13 de mayo de 2015

Presentació del llibre Introducció Als Esports De Muntanya - dissabte 16 de maig


Dissabte a la vesprada, les lletres i els esports de muntanya es donen la mà al Naraniga amb la presentació del llibre Introducció als esports de muntanya. Un producció autoeditada mitjançant micromecenatge per Estudi Grafema que va veure la llum en abril d'este any.

Des de les 8 de la vesprada, comptarem amb els seus autors Cèsar Martí (escriptor) i Daniel Olmo (il·lustrador) que ens parlaran del seu llibre.

Introducció als esports de muntanya és un obra introductòria i tècnica, en català, per tothom que desitge introduir-se als esports de muntanya o reciclar-se'n, amb imatges en color, il·lustracions, un acurat disseny i texts concisos. L'objectiu d'aquest llibre és que, qui el llegisca, puga obtenir uns coneixements bàsics dels diversos esports de muntanya que hi són esmenats, així com del material emprat per a realitzar-los d'una manera segura. Per aqueixa raó els texts són el més senzills i concisos possible, perquè tothom puga entendre'ls. El contingut és:

- Material.
- Nucs
- Ràpel.
- Barranquisme.
- Tirolina.
- Ponts.
- Escalada esportiva.
- Escalada en via ferrada.

esportsdemuntanya.cat

L'acte està organitzat per l'Agrupament Escolta Borriana, l'Associació Cultural Soul Explosion, la Gatera-Saleta d'escalada, Naraniga i el Col·lectiu d'Escalada Borriana. Compta amb la col·laboració del Club d'Escalada i Bloc de Nules, el Club Muntanya Vila-real, Tombatossals, Meridiano Cero i la Clínica-Granell.

L'activitat s'inclou dins de les organitzades per a la inauguració de La Gatera, sala d’escalada en bloc situada al carrer Sant Vicent de Borriana. És un projecte per a l’entrenament d’escaladors locals i un espai de formació i promoció d’este esport per a la població en general. L’horari d’ús es publica setmanalment a les xarxes socials i al blog del Naraniga. Si necessiteu més informació la podeu trobar a La Gatera o al Naraniga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario