sábado, 2 de mayo de 2015

2 de maig el Vermut del Niga

 
 
El 2 de maig el Naraniga Gastromusic obri a les 12 del migdia en versió Vermut.
-Activitats per a nanos
-Sessió musical amb de The Scorchin' Dynamite Sounds
Strictly Vinyl - Blues, R&B, Popcorn, Soul i Ritmes Jamaicans · València
-Concert de FIVE FINGERS WITH PARASOL
-Escalada
-Trobada de bicis clàssiques
-Vermut i picoteo.

Prepareu les ulleres de sol que anem a montar festa. Benvigudes al Vermut de Niga!!!!

 
The Scorchin' Dynamite Sounds també tenen ganes de Vermut al Niga.
Scorching DYNAMITE SOUND és la unió dels dos clubs més importants de València ciutat dedicats als sons jamaicans primigenis; SKABA DYNAMITE SOUNDS de Saül Ska-bà i The Scorcher de Miquel Injection. Tots dos integrants del col·lectiu pioner a portar aquests sons a la seva ciutat a través de concerts i punxades Bredda Jamaican MUSIC CLUB.
Saül Ska-ba porta 20 anys passejant vinils tant per València ciutat com altres ciutats primer amb les més eclèctiques punky REGGAE PARTIES i més tard amb les més especialitzades SKA-BA DYNAMITE SOUNDS. Per aquestes últimes han passat els més prestigiosos discjòqueis a nivell tant local com estatal dels ritmes sincopats dels 50, 60 i primers 70 tant de Jamaica com d'altres latituds. També ha servit de plataforma per a molts joves punxadiscos. Entre ells i dels primers Miquel Injection que ara porta el seu propi club The Scorcher per on han passat també importants punxadiscos també tant a nivell local com estatal, i que també ha passejat els seus vinils per diferents festivals i clubs fora de València.
D'ambdós clubs surt aquest nou projecte on es podrà escoltar tant explosiu ska, com a dolç rocksteady, com contagiós early reggae, però també el primer so que va dominar els primers sound systems jamaicans, el rhythm'n'blues pel qual tots dos djs mostren especial inclinació. I tot això a 45 o 33 revolucions des dels negres solcs de vinils.


Els Five Fingers with Parasol  la banda de surf rock instrumental formada per Juan Oliver al baix, Oscar Bolumar  a la guitarra, J. Moliner a la Bateria i Jose Perez "Zarzo" als Artworks estaran donant canya al vermut del niga.


Per tercer any col.laborem amb la trobada de bicis clàssiques de Borriana i tots els participants faran un avituallament al vermut del Naraniga


Per al Vermut del 2 de maig també tindrem activitats per als més menuts. Organitzem un Micro Taller d'Inciació a l'Escalada Esportiva a La Gatera, la saleta de boulder que acabem d'obrir.
El taller estarà coordinat per monitors titolats que ensenyaran mitjantçant diversos jocs tècniques propies de l'escalada. Flexibiltat, coordinació, equilibri. Per finalitzar realitzaran blocs als plafons.

Una de les atraccions del primer vermut del Naraniga Gastromusic és sense dubte THE BELTZA. El vermut propi d'un dels nostres espais de referència, A Fuego Negro a Donostia, un projecte de creació gastronòmica i cultural que ens apassiona. Beltza és negre en euskera i és tracta d'un licor amb caràcter i força que no vos deixarà indiferents.
Una de les troballes que vam fer en la nostra visita al explosiu festival MOJO Workin Donostia R&B Weekend
----------------------------





No hay comentarios:

Publicar un comentario