miércoles, 6 de mayo de 2015

Estudi Isósteles: Expo MAR PROFUNDIDAD



Al Naraniga tenim el plaer de poder col-laborar amb l'Estudi Isósteles en l'Expo Mar Profundidad:


L'Estudi Isósteles de Borriana porta al voltant d'un any i mig en marxa. És un espai dedicat a la fotografia, pintura, il·lustració, cal·ligrafia, producte, fusta, etc. Neix de la unió d'un grup de persones amb la necessitat de crear un espai on poder expressar-se tant individualment com col·lectivament. Els residents en aquests moments són Antonio Chacón (Mèxic), Angie Vera i Julia Vera (juntes formen Very Veritas), José Carlos de la Torre (Artinwreck), Juan Rubio i Marcos Colejas.


Mar-Profunditat ens inaugura com a galeria, sent la nostra primera exposició conjunta, i alhora és una bona manera de que conegueu el nostre espai.
Fotografia, instal·lació, il·lustració, pintura


L'exposició tindrà lloc del 8 de maig al 12 de juny i aquests són els participants:

Angie Vera (Borriana) 1989. Viu i treballa a Borriana. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Granada (2012), especialitzant-se en pintura. Part de la seva obra l'ha centrat també en la pintura mural. En 2013 va formar amb la seva germana (Julia Vera) Very Veritas.



Antonio Chacón (Ciutat de Mèxic, 1976) Va estudiar la llicenciatura en arts plàstiques a l'Escola Nacional de Pintura Escultura i Gravat "La Esmeralda" en la Ciutat de Mèxic. El seu treball s'ha exposat al Japó; Kanagawa Prefectural Gallery i Kyoto College of Art and Design i Tama Art University Museum Tòquio. Mostres individuals; Iteracions Galeria San Pablo, Oaxaca Mèxic. Paisatge Intern Casino Antic de Castelló, Espanya. Algunes de les seves mostres col·lectives són; Artistes 3r Hàbitat Artístic Castelló, Castellón Espanya. Interactius Centre Multimèdia del Centre Nacional de les Arts, Ciutat de Mèxic. Un panorama del dibuix a Mèxic Galeria del Centre Mèdic Segle XXI Ciutat de Mèxic. Ha participat en els següents concursos II Biennal Nacional d'Arts Visuals, Mèrida Yucatán Mèxic. XXVII Concurs Internacional d'Escultura de Neu, Valloire França. Snow Festival, Kiruna Suècia. XV Biennal Rufino Tamayo Ciutat de Mèxic. Resideix i treballa a la ciutat de Borriana, Espanya.


José Carlos de la Torre (Artinwreck), Borriana (1982).
Autodidacta. A poc a poc comença a crear-se a través de l'skate, la fotografia analògica i digital, el surf, els viatges, la fusteria i els mobles reciclats. També forma part del col·lectiu Wreckatsea Art Society


Juan Rubio. Professional audiovisual amb més de 10 anys treballant en projectes del sector com a Director de fotografia i càmera. 


Julia Vera, natural de Borriana (Castelló) es trasllada a València per una temporada on es gradua a l'Escola d'Art i Superior de Disseny en l'especialitat d'Interiorisme. En aquest espai i temps, comença a experimentar la pintura mural i el gust per les lletres a través del graffiti, realitzant allí alguns treballs relacionant l'interiorisme i la pintura mural. Al final de la seva etapa a València, comença amb la seva germana, Angie, el projecte conjunt Very Veritas.

Després de la seva tornada a Borriana, connecta les seves inquietuds artístiques amb la resta de col·legues de l'Estudi Isósteles, on comença a indagar més profundament i de manera autodidacta el seu interès per les lletres com una forma d'expressió artística.


Estudi Isósteles. Avd Almassora 7, Borriana.








No hay comentarios:

Publicar un comentario