jueves, 25 de julio de 2019

Los 300 (Granada) Latin / Nujazz / Boogaloo / Afrobeat / Tropical

 


Los 300
(Granada) Latin / Nujazz / Boogaloo / Afrobeat / Tropical
dijous 25 de juliol - 20 h /
TAQUILLA INVERSA MÍNIMA RECOMANADA 5 EUROS
+ prèvia i festa post concert VORO PUNXADISCOS
NARANIGA PLATJA -Platja de l'Arenal
Los 300 posen música al viatge d'un pingüí al voltant del món
Tres animals sobre l'escenari, capaços de multiplicar-se per cent gràcies als seus loops i la seua capacitat com multiinstrumentistes: Així es van presentar al món Los 300. Després del seu sorprenent debut, "The Monkey Howler Times" , i de deixar anar tretze ganxos a la música llatina, al swing, i al jazz-funk estandarditzat amb la seva elegant "The Fighting Island", el trio granadí format pels membres de Eskorzo Manuel Collados, Zeke Olmo i Jimi García prepara per a aquest 2019 una nova aventura musicanimal que revelaran per fascicles a partir del 25 d'abril.
Si amb el seu peculiar formació i els seus dos primers discos es van guanyar el respecte de la crítica especialitzada i del gremi, amb aquest nou treball donen un salt de nivell, explorant nous horitzons musicals, i comptaran a més amb col·laboracions de primera línia. "The Penguin Trip", que així es diu aquest tercer àlbum, continua
la senda animal, i si el mico aullador representava la força, i el cangur la lluita, ens trobem ara davant un homenatge de la capacitat de supervivència del pingüí.
Ens anem de viatge

No hay comentarios:

Publicar un comentario