viernes, 5 de julio de 2019

La Redada - México DF


La Redada - México DF
divendres 5 de juliol - 20 hores
NARANIGA PLATJA - Borriana
TAQUILLA INVERSA

La Redada són a l'espectre dels sons llatins i tropicals el que BADBADNOTGOOD al jazz i al hip hop: una banda de músics "cosmopolita" i "multi-regió" procedent de Mèxic que basa el seu discurs en adorar sons del passat mentre els actualitzen amb la vista posada tant en els crate-diggers com a la pista de ball.

Un sextet (bateria, orgue, baix, percussions, instruments de vent, sintetitzadors i theremin) liderat per Carlos Icaza que s'auto-defineix com "el remei infal·lible a l'escassetat de ball en el món actual" i perfilen el seu discurs sonor i festiu a partir d'influències com el danzón, el txa-txa-txa o el funk llatí i amb apunts psicodèlics de grups memorables com Pucho & His Latin Soul Brothers.

Els seus 3 7 "s publicats fins ara, un d'ells editat per Vampisoul i un altre compartit amb Els Orioles, representen tot l'ample de banda estilístic que conflueix a la banda: referències a Mèxic, al seu folklore, al seu mitologia, la seva gent i tot amb una agilitat sorprenent per combinar potència instrumental i simplicitat.

El so d'un rem a l'aigua, el xiulet d'un tren de vapor, el rugit dels cotxes, el mambo, el txa txa ​​txa, el rock & roll, tot això ha donat forma al paisatge sònic de la cinquena ciutat més gran del món, Ciutat de Mèxic a la Vall de l'Anáhuac. Aquesta megaciutat ha estat un dels grans centres de la tradició musical llatinoamericana i diversos exiliats musicals.

La Redada és un sextet de música tropical psicodèlica de Ciutat de Mèxic format per Carlos Icaza, Julián Horta, Daniel Llermaly, Víctor Sanchez, Feike de Jong i Fernando Caridi. En el seu treball reflecteixen la música llatinoamericana des dels anys 30 als 70, reinventant sons amagats en les cubetes de discos de segona mà. La Redada pren aquests temes amb l'objectiu de revisitar un passat imaginari de Ciutat de Mèxic, on regnen l'energia del ball i la varietat d'experiències humanes contingudes en aquesta ciutat de 20 milions de persones.

Al febrer de 2018 van ser convidats per Gilles Peterson a tocar al programa que va gravar a Mèxic, i el grup va formar part de la Class of 2018 del bloc Noisey de Vice com un dels 20 grups més prometedors de Llatinoamèrica per a aquest any.

La Redada ha participat en festivals com WWorlwide, Carnaval Bahidorá, Trópico en Acapulco, el Festival de la Paz en Baja California, Hipnosis o De Repente Enrededor a Ciutat de Mèxic, i en aquesta gira actuaran en festivals com Fusion, Llatí Fest (Amsterdam) , Zuma Fest (Milan), Midsummaefest (Suècia) o Den Bästa Sommar (Suècia)

No hay comentarios:

Publicar un comentario