miércoles, 4 de julio de 2018

AÚPA ATHLETIC! SOM DE PRIMERA!


El passat cap de setmana l' Athletic Burriana Kayak Polo va aconseguir el desitjat ascens a primera divisió absoluta i este divendres anem a cel·lebrar-ho.
La relació de l'Athletic i Naraniga Gastromusic ja dura uns quants anys i sentim molt d'orgull d'unir els nostre projecte a una entitat esportiva en la que ens identifiquem plenament, pels seus valors i la seua passió,
Divendres per la vesprada tindrem exposició de materials i equipacions, projecció de vídeos i fotos i la entrega dels trofeus Citra Naraniga: Al millor club esportiu de Borriana 2018 i al Club Esportiu amb la millor tasca de formació 2018.
L'Athletic Borriana és un club fundat en 2011 i que porta des d'aleshores realitzant una tasca titanica per donar a coneixer este esport minoritari al nostre poble. Amb pocs recursos i molta imaginació i entrega han aconseguit consolidar un club modest però amb una filosofia i valors encomiables. Sense perdre mai de vista l'esperit competitiu de l'esport trobem en les seues dinàmiques potencialitats com la gestió assamblearia i horitzontal de direcció esportiva, plans d'entrenament, gestió econòmica i presa de desicions.
A més és un nucli de comunicació intergeneracional amb un ventall d'edats que varien des del 12 als 40 anys, on es comparteixen vivències i coneixements que van més enllà de l'esport. Companyerisme, respecte a arbitres i rivals, també per l'entorn, treball en equip i passió per este esport son realitats palpables.
La part formativa i el treball amb l'esport de base i femení son els projectes més importants en els que el club i les seues components s'han implicat de manera molt seriosa i que estan cristalitzant en un creixement de l'entitat i recompensa vital per a les persones més implicades i amb més responsabilitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario