viernes, 13 de julio de 2018

CALAVERA JONES divendres 13 de juliol



CALAVERA JONES
divendres 13 de juliol · 20 h.
NARANIGA PLATJA - Platja de l'Arenal Borriana
TAQUILLA INVERSA

Divendres en directe el grup Calavera Jones, un duo poc convencional format gràcies a les coses de la vida.  Emilio Gallén i Rubén Jones, procedents de Borriana i València respectivament, tenen diversos punts en comú musicalment parlant, ja que tots dos han estat autèntics nòmades de carrer, sempre amb la guitarra i 1 una predisposició a fer passar una estona agradable a qui es creua en el seu camí. El seu projecte té aquest punt canallesc i de taverna, una mena de Pop Rock canalla.
La temàtica del mateix fluix entre mil estils de música canalitzats a través d'un caixó flamenc, una guitarra i dues veus.
Calavera Jones s'ho passen pipa durant les seves actuacions, i aconsegueixen transmetre aquesta alegria al públic assistent, que en general acaba cantant i ballant. El xou de Calavera Jones aconsegueix que el públic sigui part activa de l'espectacle, fins i tot abans que soni la primera nota.

TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario