miércoles, 4 de julio de 2018

Dissabte 7 de juliol en directe "La Redada" des de Mèxic


 
La Redada - México DF
Dissabte 7 de juliol - 20 hores
Naraniga Gastromusic PLATJA - Borriana
TAQUILLA INVERSA

Liderats pel dj Tropic Aza i amb base en el DF, La redad té un so anyenc amb influències de boogaloo, mambo o cúmbia piscodélica i estaran per primera vegada a Europa al juliol gràcies a la invitació de Gilles Peterson per tocar en el seu Worldwide Festival d'Anglaterra.

El primer EP del grup, publicat en format vinil de 7"i titulat "Ábrete Sesámo", va ser llançat pel segell de Chicago Sonorama, a la tardor de 2017, i pròximament veurà la llum un nou EP editat per Vampisoul.

Tot per celebrar el sisè aniversari dels Mash Masters, els nostres germans segueixen donant canya i hem preparat un aniversari molt especial.

I a la nit, des de Roma, Acompanyant-mos als plats tindrem a Tommaso Rebel reb aka Tommy The Rebel ( Dj's Choice)

Tommy va Començar punxant funk, hip hop, llatí i reggae a Roma i a poc a poc és va anar Apropant a la "world music" internacional amb produccions propies i remixos.

Junt amb Dedy Dread (Portugal) hi han produit tems per a Segells internacionals com Wack (UK), Resense (Àustria), Cast-a-blast (Grècia) que és podin escortar els sessions dels Millors djs del món.

El 2018 Djs Choice s'a convertit en discogràfica Editant el su primer 7 ", 1 dancehall trencapistes junt amb el mític Dj Vadim.

A les seues festes a Roma anomenades "DJs Choice" han pasado els millors djs internacionals com Mo Horizons, Gerardo Friscina, Nickodemus, J-Star, DJ Vadim, Smooove & Turrell, Marc Hype, Fab Sampery, Suonho, Minimatic, etc .. ....


No hay comentarios:

Publicar un comentario