lunes, 30 de abril de 2018

EXPO COL.LECTIVA FOTOS MAIG DI GRAS 2018


Una de les novetats per aquesta tercera edició del MAIG DI GRAS és un projecte col·lectiu que comença enguany i que pretén anar creixent amb cada edició del festival. Es tracta d'una exposició fotogràfica col·lectiva on fotògrafs professionals i aficionats tant de Borriana com d'altres poblacions han prestat les seues obres de manera desinteressada per crear un conjunt d'imatges que donen una mostra del que van ser les primeres edicions del Maig di Gras.

Els artistes que participen son Rosetta Franch, Cristian Lorente, Eva Talavera, Dídac Ramirez, Ronald Salazar, Amparo Más y Javi Belda.

Esta exposició anirà dedicada a la memòria de Paco Luna fotògraf i reconegut músic de l'escena valenciana que va participar activament com a membre de la 40Funk Brass Band a les darreres edicions del festival.

La inauguració serà el dilluns 30 d'Abril a les 20.00 a la Sala Taronja del Naraniga, on romandrà per a després portar-la a la Plaça Major els dies 11, 12 i 13 de Maig. Després, tornarà al Naraniga fins al dia 10 de Juny.


Fotogràfs:

-Rosseta Franch

-Cristian LJ Photography // @cristianlj_photography

-Eva Talavera // https://www.facebook.com/evasworldphoto & @evas_world_photo

-Dídac Ramirez // https://www.facebook.com/didacrafoto

-Amparo Más // @mis_clicks

-Javi Belda // @Funkeluya

-Ronald Salazar // https://www.facebook.com/cascaretronald 

No hay comentarios:

Publicar un comentario