jueves, 5 de abril de 2018

Dissabte 14 d'abril en directe "RECICLAJE"


dissabte 14 d'abril · 20 hores
En directe Reciclaje
Naraniga Gastromusic · Borriana
TAQUIILLA INVERSA

La banda canària RECICLAJE liderada per Quino Martínez i Angel Quintana presenta nou disc titulat "Ven ven" i continuen amb la gira de presentació, recolzats pels músics Luis Vives (bateria) i Marcial Bonilla (baix).
Després del seu disc debut "Antes de que llegue" (Redbeard 2015), tornen dos anys després amb "Ven ven", una col·lecció de dotze cançons, en què la banda destil·la un grau més de maduresa en les composicions sense allunyar-se del rock i la frescor que els caracteritza.
Reciclaje és una banda que es forma a finals de 2013 a Las Palmas de Gran Canària, a causa de la necessitat que tenien de treballar junts Quino i Àngel. Després de tancar-se al local d'assaig a donar forma a idees que tenien guardades, preparen alguns concerts acústics per la seva ciutat. Passen a gravar algunes cançons en aquest mateix format en un EP que mai es va publicar de manera oficial.
A principis de 2015 es fiquen en l'estudi de Jaime Jiménez (Redbeard) per gravar el que serà el seu primer disc. Així neix "Antes de que llegue", que es publica al març d'aquest mateix any. Comencen així una gira de presentació que els té a la carretera al llarg d'un any, recorrent tot el territori nacional en la qual comparteixen escenari amb bandes com Siniestro Total o Sidecars. Al juny de 2016 es tanca aquesta gira amb un concert a la seva ciutat natal, que serveix per acabar una etapa important per a la banda.
Aquest mateix estiu, comencen a treballar amb el músic i productor madrileny Ignacio Khoury a les noves cançons. Després de passar per diversos processos d'arranjaments, producció i maquetació entre les Canàries i Península, tornen a l'estudi per gravar un nou disc. En aquesta ocasió graven en Audio Matic estudi de Jose Maria Rosillo (Madrid), que ha treballat amb gent de la talla de Jorge Drexler, Marlango o Sidecars.
Amb Ignacio Khoury en la producció i Manu Pájaro en els comandaments graven "Ven ven", el nou disc de Reciclatge.

TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.




No hay comentarios:

Publicar un comentario