viernes, 20 de abril de 2018

DAS CLAMPS + PROFESSOR BABA diumenge 29 d'abril




DAS CLAMPS + PROFESSOR BABA
diumenge 29 d'abril · 20 hores
Naraniga Gastromusic · Borriana
ENTRADA 2 EUROS





Das Clamps és un duo establert a Londres que torna a les arrels del rock and roll més primitiu fent tant versions de The Cramps com cançons inspirades per ells. De Link Wray i Davy Allen prenen el reverb i el fuzz desorbitats i el seu aspecte sembla tret d'una pel·lícula de Russ Meyer. Per descomptat, no deceben a cap portador de jaqueta de cuir, són tan salvatges com els seus ídols.

En la seva curta trajectòria, Das Clamps han compartit escenari amb llegendes ex-Cramps com són Twin Guns i Kid Congo and His Pink Monkey Birds i grups com MFC Chicken i The Cavemen. Han format part del Franklin Fest escocès i encapçalat el cartell de festes tribut a The Cramps a Glasgow i Edimburg. El duo forma part de l'escena londinenca tocant en diverses festes com Weirdsville, Garageland, DIY Thursdays, David Lynch Disc i The Last Comunion. "

--------



"Professor Baba és un especialista en les forces sobrenaturals i el poder curatiu de la màgia del Rock and Roll ... Elimina les malediccions musicals amb la seva banda invisible. Amb ell, fins tu pots trobar la salvació. Eficàcia 100% garantida."

No hay comentarios:

Publicar un comentario