miércoles, 22 de noviembre de 2017

Novelas que salvan vidas al Naraniga



Estem molt contents de tornar a col.laborar en la campanya #novelasquesalvanvidas. Una inicativa del nostre amic, l'escriptor i editor, Ángel Gil Cheza amb la col.laboració de la Penya Celtic Submarí.
En aquesta ocasió 2900 exemplars de 'Pez en la hierba' amb la vostra col.laboració van a lluitar contra el càncer infantil.

De nou, cada novel·la portarà un adhesiu explicant en què consisteix la campanya i com poder col·laborar econòmicament de manera directa, en aquest cas, amb l'Associació Aspanion de xiquets i xiquetes malalts de càncer i les seves famílies. Les novel·les es podran obtenir gratuïtament al Naraniga.

Marquem-li un gol al càncer infantil.
-----------------
PEZ EN LA HIERBA
Una novel·la crua i bella.
Una llegenda local, un misteriós túnel, un club de futbol femení i l'aigua com a símbol d'expiació ...
Miquel Ortells és un editor que torna al seu poble natal, Vila-real, per tenir cura del seu pare, convalescent després d'un atac de cor, a la casa que la família posseeix en un petit bosc al costat del riu. Allà s'enfronta, catorze anys després, als vells problemes que el van empènyer a marxar; especialment, el divorci dels seus pares enterbolit per l'assassinat de dues nenes de tretze i disset anys. Ainara Arza és una escriptora navarresa a la qual Miquel ajuda amb la seva última novel·la. Junts comencen a investigar el que va passar a aquelles noies i, malgrat les seves contradiccions i lluites internes per evitar-ho, s'enamoren durant aquella freda tardor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario