jueves, 16 de noviembre de 2017

Al Naraniga Gastromusic CITADELLE GIN premium



Este cap de setmana al Naraniga Gastromusic CITADELLE GIN premium al nostre estil. Veniu a tastar-la!
En nas, Citadelle és molt aromàtica i fresca presentant notes principals de ginebre i llimona. En boca, és fresca, fina i elegant. S'obre lentament apareixent una simfonia de notes especiades diverses molt bé harmonitzades. El final és llarg i fresc.
-------
Al port francès de Dunquerque, va ser un dels primers ports europeus en els quals a la fi del segle XVIII desembarcaven els comerciants que provenien d'orient carregats de plantes, espècies i herbes noves i de sabors i aromes fins llavors exòtics.
Aquesta circumstància va fer que en 1771, una destil·leria de Dunquerque, crearà una recepta basada en 19 elements botànics diferents, creant la recepta que actualment segueix la ginebra Citadelle.
La recepta de la ginebra citadelle està confeccionada a base de 19 botànics diferent entre els quals es troben: ginebre, pell de taronja i llimona, arrel d'iris, ametlles, fonoll, anís, grans del paradís, cardamom, arrel de violeta, coriandre, canyella i regalèssia.
El procés de fabricació de la ginebra Citadelle és complex. Partint d'alcohol de gra, es realitzen tres destil·lacions. En aquest alcohol neutre es realitzen les infusions dels diversos elements per separat perquè conservin totes les seves característiques i posteriorment es fa l'acoblament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario