lunes, 6 de noviembre de 2017

Los Fabulosos Blueshakers 11 de Novembre 23 hores


LOS FABULOSOS BLUESHAKERS
Naraniga - Borriana
dissabte 11 novembre 23h
TAQUILLA INVERSA


Los Fabulosos Blueshakers son un combo de Blues i Rhythm and Blues  amb influències de diversos estils, Chicago, Jump, Texas ... format per músics de l'escena valenciana: Lizzy Lee (veu), Jorge Gener (harmònica), Paco Rubiales (contrabaix), Juanjo Iniesta ( bateria) i Ricardo Gener (guitarra).

Els seus directes revelen un gran dinamisme i versatilitat en estat pur i un profund coneixement i respecte per la música que interpreten. En la seva trajectòria alguns dels seus components han col·laborat i compartit escenari amb artistes de la talla de Bob Margolin, Willie "Big Eyes" Smith, Hubert Sumlin, Otis Grand, Sax Gordon, Billy Branch, Tonky de la Penya, Nick Curran, The James Hunter Six, Mambo Jambo i Mike Sanchez.

Els Fabulosos Blueshakers també han actuat com a banda, acompanyant a Angela Brown (USA), Keith Dunn (USA), Deitra Farr (USA), Christian Rannenberg (GER) i Gene Taylor (USA).

Van presentar el seu primer disc "You'r Gonna Miss Em When I'ma Gone" (2007) per diversos punts de la geografia espanyola, destacant les seves actuacions en clubs com el Savoy (Gijón), el Bluesville (Palma de Mallorca), el Plantatge (Valladolid), etc i festivals de Blues com el de Cazorla, Almeriblues, Sotogrande, Benidorm, Rock And River (Pont Genil), Hondarribia, Cicle de Blues & Boogie de l'Hospitalet (Barcelona), Cicle de Blues Centre octubre (València), Festival de Jazz Alt Palància en Benafer (Castelló), Ubangi Stomp (Benidorm), Festival de Blues de València i en el Augustibluus de Haapsalu (Estònia).

En l'actualitat, Los Fabulosos Blueshakers segueixen reinventant després de més de 10 anys de trajectòria en aquest gènere, presentant-nos en 2015 "Ice Coconut", un EP amb cançons de composició pròpia i repertori molt variat.

https://www.facebook.com/losfabulosos.blueshakers/ 

TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.





No hay comentarios:

Publicar un comentario