martes, 3 de octubre de 2017

XABI SR. NO dissabte 7 d'octubre al Naraniga



XABI SR. NO
dissabte 7 - Octubre - 23 hores
TAQUILLA INVERSA

Xabi Señor No, és membre de bandes llegendàries de l'escena Punkrocker d'Euskadi presenta clàssics infal·libles en electritzant acústic amb cançons interpretades en castellà, euskera i anglès.

Xabi Garre: guitarra i veu. Va començar amb la seva primera banda La Perrera el 1988, amb 2 discos i 1 single. Des de llavors no ha parat. A més de seguir tocant amb Señor No, amb els quals ha gravat 5 discos i 8 singles, ha tocat també amb Las Brujas i Pow Pow Pows. Cal destacar que ha gravat un disc i un single amb Roy Loney -membre de la mítica banda Flaming Groovies- i un altre disc amb Xabi Ta Petti. Aquest veterà del rock ha tocat per tot Espanya i Europa. Dissabte a la nit visitarà el Naraniga en solitari i armat amb la seva guitarra acústica.

SEÑOR NO
Després més de 20 anys publicant discos i arrasant escenaris allà on han passat, Senyor No s'han guanyat a pols ser considerats com una de les millors bandes de punk-rock de l'Estat i d'Europa.

L'incombustible Xabi Garre segueix al capdavant del grup, acompanyat per grans músics com són Fumai (exAstrozombies, i en el grup des de fa molts anys), Fosy (Why Not, La Banda Trapera del Rio, Cancerberos, ...) i Jorge Colldan (Holy Sheep , Kurt Baker Combo, i mil més).

TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario