jueves, 19 de octubre de 2017

A la venda "La ley del hambre" de Raperos de Emaus & The Titanians


A la venda en el Naraniga el vinil de RAPEROS DE EMAUS & THE TITANIANS
- LA LEY DEL HAMBRE ----18€

Raperos d'Emaús és un grup de rap que neix el 2004 a les rodalies de Pamplona / Iruña. Està format per Dodo / Dodosound (DJ i productor), Mosto / Moisés No Duerme (MC i productor) i Ritxar / EmausekoRitx (MC). Amb més de 10 anys, el grup s'ha consolidat com un dels més actius en l'escena musical d'Euskal Herria, havent editat de manera independent diversos treballs, tant en conjunt com per part dels seus membres en solitari.

The Titanians és una banda de Roots Reggae d'Iruña, que en l'actualitat exerceix principalment, com Backing Band de diferents artistes, ja sigui en estudi o en directe. Aquest projecte és la continuació del que va néixer amb Zero Koma Reggae Band, per això compta amb unes arrels i identitat clares.
Totes les persones que formen part de The Titanians estan involucrades en diferents projectes musicals, motivats tots per alguna cosa en comú, les arrels i cultura, que són essència i motor del que que fan.

Els grups Raperos de Emaús & The Titanians publiquen el seu primer àlbum en conjunt titulat "La Ley del Hambre". Un disc de rap amb banda que se surt de la tendència general i aposta per un so orgànic influenciat clarament per estils de la música negra com el Funk i el Soul, així com per oferir un missatge positiu i a la vegada mantindre la vessant de crítica social que els ha caracteritzat durant tota la seva trajectòria.

Per al seu debut en conjunt, els navarresos han decidit fer un salt en el seu treball i s'han envoltat de tot un elenc de professionals de primera línia. L'enregistrament ha estat realitzada per Sergio Lacasia a Lacasia de la Música, barrejada per una referent en la música negra de la península com ho és Roberto Sánchez a A-Lone Ark Muzik Studio i masteritzat per Ibon Larruzea en Estudis Eurídia.

La il·lustració de la portada és a càrrec d'Alfonso Álvarez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario