jueves, 21 de abril de 2016

Jams di Gras del Festival Maig di Gras



The Session és un dels principals col·laboradors del Festival Maig di Gras i amb ells organitzem el cicle de Jams Sessions del festival denominades Jams di Gras.

The Session, l’associació Soul Explosion i Naraniga porten des de 2014 organitzant una Jam Session dirigida pel músic Diego Barberà. En ella participen músics locals i de la contornada i components de les millors bandes de la zona. De tant en tant conviden a músics de prestigi internacional com: Hèctor Tirado, el saxofonistes Pasquale Innarella i Juanjo Carratalà, la cantant Mayka Edjole, el bluesman Edu Manazas o el director de la Big Band de l’UJI Ramon Cardo.

La Jam Session s’esta convertint en un referent musical funk, jazz, soul, latin i bugalú a les nostres terres i una cita setmanal amb la música en directe de més alt nivell.


The Session és un centre de música moderna ubicat a Borriana, que va obrir les portes en juny de 2012. Esta acadèmia musical conta amb més d’un centerar d’alumnes a la població. Próximament obrirà una nova seu a Castelló.

The Session, una iniciativa amb vocació de proximitat, és un projecte conjunt del bateria i percussionista Sergio Bisbal, del baixista Diego Barberà i del tècnic de so Kike Barberà. En paraules dels seus creadors, The Session és "una escola de música propera, dinàmica i amb varietat de propostes musicals" que compta amb "diversos col·laboradors, tots amb un mateix perfil, amants de la música i amb gran experiència professional, ja que ens dediquem exclusivament i amb passió a la música".


No hay comentarios:

Publicar un comentario