jueves, 28 de abril de 2016

Divendres a la nit SCORCHIN' DYNAMITE SOUND dins del #maigdigras


SCORCHIN' DYNAMITE SOUND és la unió dels dos clubs més importants de València ciutat dedicats als sons jamaicans primigenis; SKABA DYNAMITE SOUNDS de Saul Ska-ba i The Scorcher de Miquel Injection.
Saül Ska-ba porta 20 anys passejant vinils tant per València ciutat com altres ciutats primer amb les més eclèctiques punky REGGAE PARTIES i més tard amb les més especialitzades SKA-BA DYNAMITE SOUNDS. Per aquestes últimes han passat els més prestigiosos discjòqueis a nivell tant local com estatal dels ritmes sincopats dels 50, 60 i primers 70 tant de Jamaica com d'altres latituds. També ha servit de plataforma per a molts joves punxadiscos. Entre ells i dels primers Miquel Injection que ara porta el seu propi club The Scorcher per on han passat també importants punxadiscos també tant a nivell local com estatal, i que també ha passejat els seus vinils per diferents festivals i clubs fora de València.
D'ambdós clubs surt aquest nou projecte on es podrà escoltar tant explosiu ska, com a dolç rocksteady, com contagiós early reggae, però també el primer so que va dominar els primers sound systems jamaicans, el rhythm'n'blues pel qual tots dos djs mostren especial inclinació. I tot això a 45 o 33 revolucions des dels negres solcs de vinils.

No hay comentarios:

Publicar un comentario