sábado, 19 de julio de 2014

Ron Kraken al Naraniga


Este estiu al Naraniga platja rendim la nostra particular reverència a l'autèntic déu de la mar per a que escolte les nostres pregàries per a gaudir de grans nits de festa i bona música!!!!!!!

Dissabte a la nit festa THE KRAKEN al Naraniga platja. The Kraken és un rom de culte pren el seu nom de la bèstia del mar mítica que es diu que ha enfonsat els grans velers i embarcacions de rom al llarg de la història.

Els roms especiats són roms sotmesos a processos de maceració similars als que s'utilitzen per crear les ginebres. Destil·lat a Trinitat i Tobago, i barrejat amb 13 espècies secretes entre les que destaquen: la canyella, el gingebre i el clau.. L'intens color negre pren la seua tonalitat de la tinta misteriosa amb la qual, segons explica la llegenda, el Kraken cobreix la seua presa. Fosc, fort i misteriós, suau en gola i poderós com l'animal mitològic. El resultat és un rom amb noves notes aromàtiques procedents dels ingredients afegits i amb una major complexitat aromàtica. Els spiced rums són ideals per barrejar amb refrescs amb una gran càrrega d'aroma com els refrescos de cola, ginger beer i fins i tot les begudes energètiques tot i que també es poden degustar sols.

Dissabte podreu descobrir el KRAKEN COLA Naraniga Style, The Kraken Perfect Storm amb Ginger Beer i Kraken Fever premium amb FEVER-TREE PREMIUM COLA. Tot barrejat amb la millor música del niga!!!



Dissabte a la nit descobreix dos nous combinats al Naraniga Platja.
THE PERFECT STORM: Rom THE KRAKEN + Premium Ginger Beer Fever Tree
THE PERFECT RONAKEN: Rom THE KRAKEN + Premium Cola Fever Tree


Ja pots participar amb Naraniga Platja a l'experiència THE KRAKEN. Descarrega la App i juga a portar el rom a bon port sense morir en l'intent.
A més participant amb el hastag #naranigathekraken a les xarxes socials (face, twitter, instagram) entres en el sorteig d'una samarreta edició límitada.










 

No hay comentarios:

Publicar un comentario