miércoles, 9 de julio de 2014

Benvinguts al Wostok Weekend al Naraniga Platja.



Benvinguts al Wostok Weekend al Naraniga Platja.

El 1973 l'Institut Nacional de begudes no alcohòliques i elaboració de cervesa i vi de l'Acadèmia de Ciències Agrícoles de Moscou va desenvolupar la recepta d'un nou refresc. El seu nom BAIKAL, que se va convertir en la beguda favorita a l'URSS. Amb el colapse de l'Unió Soviètica va desapareixer del mapa. El 2009 la beguda es va reencarnar esta vegada a Berlín de la mà d'un fotògraf holandès que havía viscut dos decades a Moscou. Wostok (Восток = est) pren el seu nom del programa del projecte espacial soviètic que va ficar per primera vegada la humanitat a l'òrbita terrestre. El 1961 Yuri Gagarin amb el Wostok-1 y el 1963 Valentina Tereshkova amb el Wostok-6.

Sabors:

PINAR. Ginseng de siberia, oli d'agulla de pi i un lleu toc de cardamom: estos tres ingredients, sense colorants ni conservants, son l'espina dorsal de la recepta d'esta beguda que, des de l'eix Berlín-Moscú, aposta per un sabor refrescant a pino i a taigà.

ESTRAGÓ I GINGEBRE. En 1887, a Mitrophane Laghidze se li va ocorrer infussionar aigua carbonatada amb extracte d'estragó… Més d'un segle després, esta recepta ha sigut adaptada per Wostok amb nous tocs de gingebre i suc de taronja.

SENSE COLORANTS NI CONSERVANTS · CERTIFICAT ECOLÒGIC!!












No hay comentarios:

Publicar un comentario