jueves, 8 de noviembre de 2012

El Otro Ilustre Colegio Oficial de Pataphysica


ESCATOLOGÍA Y URBANIDAD: Un espectàcle Cismogenétic”. 

Dissabte 17 de Novembre de 8487 segons Ubu, (2012 vulg.) ales 8 de la vesprada, al Pub Naraniga Gastro & Music.
C/San Vicent, 15. Uburriana
Després de l'actuació, el Dr. Demodé ambientarà sonorament amb les seves frusleries acetàtiques i les seves abismals delicies a 45 revolucions per minut (44 en Canaries).
“Saviesa? Lògica? Bellesa? Donin a les masses semblants baratijes conceptuals, insípida collita de l'hivernacle de les Arts i les Ciències. L'Altre il·lustre Col·legi Oficial de Pataphysica pretén els suculents fruits vedats i verinosos, de les Selves de l'Absurd”





El Otro Ilustre Colegio Oficial de Pataphysica (OICOP) és una formación fundada en 1990. Definida a voltes com "cabaret surrealista" o "punk decimonònic".
L’experiència dels components de l’OICOP dalt dels escenaris es remonta als inicis de la dècada dels 80 en la escena musical valenciana.

Els Doctors en Pataphysica s’inicien als 15 anyets en el grup “Radioactivos Neurosos” (1981-82, música xiripitiflaútica), després formen “Funeraria Vergara” (1982-84, música fúnebre), continuen amb “Fernando Gallego” (1984-86, música industrial) per després formar “Decúbito Supino” (1986-88, música experimental).

En 1990  creen “El Otro Ilustre Colegio Oficial de Pataphysica com Doctors en Pataphysica”, formació que ha seguit en actiu ininterrompudament fins l’actualitat. En 1992 funden “No la conozco madre” (grup musical gòtic-elíptic) que desapareix en 1995.
El Otro Ilustre Colegio Oficial de Pataphysica, format per violinistes, tonells, trompetistes, guitarristes, ruidets, pianistes i oradores, amén d’altres estaments polièdrics. En un espectàcle total de hora i mitja de duració, els Doctores en Pataphysica s’esplaien amb la autèntica convicció del que surt a buscar caragols després d’una tormenta de por.

La mar salada –de la que tots guardem un bon record-i la fixació pels jocs de la nostra infantessa acompanya el desenvolupament de la representació, erigint-se en el baròmetre que engolirà als Doctores retornant-los al seu hàbitat natural: L’úter-etílic de les seus supremes panxes.

Components:
Dr. Bungalou Lumbago A´tresbandas
Dr. Friedrich Von Pinacothéque
Dr. Quatre-Vingts Cocotiers
Dr. El Antiabraham Mi Primer Mamut
Dr. Feldespato Rüina de Hoy
Dr. Truna
Dr. Antuan Duanel
Dr. Sieur Oublie Le Parapluie
Dr. Capitan Estulticia













No hay comentarios:

Publicar un comentario