jueves, 8 de noviembre de 2012

Cicle Galicia Calidade ✮ Galicia é Nejra


És un fet que al Naraniga ens encanta la música negra en totes les seues vessants i que amb humilitat ens agradaria formar part de la gran familia de locals, artístes, bandes i segells que treballen cada día per fer més gran aquesta escena.

Per treballar en aquesta idea vos presentem un parell de punxades que esperem que siguen del vostre gust.


La connexió: Música Negra-Galicia-Borriana-Festa, seran el fil argumental d’unes nits inolblidables.

DIVENDRES 16 NOVEMBRE 23 HORES
ISAAC PECES · A CORUÑA
funk, disco, nu-jazz & afrobeat

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE 23 HORES
ABELVISION · SANTIAGO DE COMPOSTELA
phillysound, disco & nu disco

--------------

Isaac Peces
(A Coruña)

Amant del funk, disco, nu-jazz & afrobeat, ademés de mashups. Perteneix al col.lectiu Acidjazzhispano.com i gràcies a les seues ballables i eclèctices sessions rep el recolzament d’afamts djs como ara Makala, Dj Floro o Solo Moderna entre d’altres.

Ha punxat en diversos clubs com el CAFE 1001 (Londres), KATHMANDÚ CLUB y MOE (Madrid), TIO ZAPPA (Jerez), SUPERFLY (Lugo), LA CAJA NEGRA (Oviedo), PATACHIM i TELEFUNKEN (Coruña), etc.

Es resident habitual en clubs de A Coruña com CORRALÓN, VELVET, LAUTREC o SOWETO.

En 2012 és responsable de Graham Club @ Cachán (Compostela), on programa actuacions i djs de l´escèna funk/soul/jazz.
També participa en Festivals com VI Jazz Pontedeume, Tentacle Littlefest (Lugo) o showrooms de moda., LA VELVET (residente), BABÂ BAR, RAMALLAH, BLEND, etc.

Cap resaltar també la seua participació en el VI FESTIVAL DE JAZZ DE PONTEDEUME o en el Mil A Gritos Showroom (HOTEL MOON).




-----------

Abelvision dj
(Santiago de Compostela)

Curtit a una ràdio pirata,Radio Kalimera,en la realització del programa "vitaminas flourescentes" dedicat a la música electrònica...fins que un dia va caure a les seues mans un disc de Louis Armstrong i tot va canviar...

Comença a escoltar jazz qué el porta fins altres músiques, compra el seu primer equip de dj i poc temps després comença a punxar en diversos clubs al llarg de l’estat, com ara A REIXA,ULTRAMARINOS, MEDUSA, LA CAJA NEGRA, POPULAR FUNK&SOUL CLUB, LA FIESTA DE LOS MANIQUIES, SIETE FLORES, ALMA BAR, SALA CAPITOL, DR ESCARABAJO...

Abelvision també ha punxat per a bandes com THE SWEET VANDALS i SUPERSANDWICH, el seu estil és molt eclèctic variant des del jazz, swing, twist, soul, funk, latin i disco.

També sent predilecció pel funk i soul de les bandes espanyoles dels anys 60 i 70.

Les seus sessions són elegants i divertides buscant sempre l’emoció i el groove.


No hay comentarios:

Publicar un comentario