martes, 20 de noviembre de 2012

LOW RENT presenta "LESS TALKING MORE DANCING"

Dissabte a la nit
LOW RENT
presenta 
"LESS TALKING MORE DANCING"
techno · electro · nu-disco 



Lorenzo Egea àlies Low Rent és un dj de música Techno nascut en 1983 a Castelló. Comença a interessar-se per la música electrònica en l’adolescència amb artistes com Daft Punk, Fatboy Slim o Chemical Brothers entre d’altres, però no és fins els 17 anys quan es fica de cap en el món dj comprant els seus primers plats i mesclador amb els que punxarà els seus primers vinils.
Influenciat pel fenomen rave, Low Rent s’inicia punxant en festes d’amics i algunes festes raves de la zona de Castelló,  amb un marcat so acid-techno i hard-techno importat d’Alemanya i Regne Unit. Els  anys següents Low Rent aconsegueix depurar la seua tècnica i estil buscant  la seua identitat com artista. Poc a poc li arriben actuacions per les zones de Castelló i Valencia en clubs com Oxido, Narita, Sala Gossip, Mogambo, Flow club o Naraniga…, també a festivals com l’Arenal Sound, Onda Techno o Electrospalsh.
La seua trajectòria  li ha permès actuar amb artistes de reconegut prestigi internacional com ara Vitalic, Pascal F.E.O.S. Alexander Kowalski o Toni Verdi.
Avui en dia Low Rent és un artista polivalent amb un gran repertori de ritmes i sons electrònics des del Nu-Disco fins el Hardgroove, passant pel House, Electro-Techno. Baixos contundentes per dotar de gran força els seus sets  ben acompanyat de melodíes agradables i pegadisses. Amb una premissa principal les ganes de fer ballar a tot el seu públic sempre!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario