miércoles, 17 de mayo de 2017

Divendres 26 a la cabina del Niga SOULFUL TORINO DJS/ Torino (Italia)



Divendres 26 a la cabina del Niga rebrem des de Torino (Italia) a Soulful TORINO DJS
Luis i Jimmy són uns Djs molt coneguts dins l'escena R & B / Soul, van començar ja fa 15 anys promovent Club Nights, concerts i grans shows (La Gran Varieté).
Son els creadors del segell discogràfic Soul Torino Records, que fins a la data porta editats 16 singles, es tracta de reedicions de vinils difícilment "trobables" actualment, per primera vegada i per totes dues cares del vinil una producció original incloent el segell de la banda, La soulful Orchestra conjuntament amb dives europees del soul de la talla de Sister Cookie, Sarah Tonin i Marta Ren. Sempre giren pels millors Night Clubs d'Europa i durant diversos anys van tenir dues festes en les que eren residents a Bèlgica.

Tot l'ampli rang de so que es pot escoltar en un Soulful Torino Dj set es deu al fet que tant Luis com Jimmy tenen diferents gustos musicals i poden aprofundir proposant al respectable els millors singles: Jazz, Heavy Boogaloos, Exòtica, Cumbia, Hard Salsa, qualsevol cosa que faci moure a la gent, des dels últims 50's fins a finals dels 60's, les seves seleccions estan plenes de sons inesperats i grans clàssics de l'escena, la millor combinació per una festassa!


TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegdada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'una punxada té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes. Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada 

No hay comentarios:

Publicar un comentario