martes, 30 de mayo de 2017

Dissabte 3 de juny a les 13 hores des d'Argentina LOS FRENETICOS



Dissabte 3 de juny a les 13 hores tindrem en directe a la banda argentina de surf instrumental LOS FRENETICOS que estan de gira per Europa amb parada al Naraniga Gastromusic
En este concert utilitzarem un nou model per recompensar els artistes la Taquilla Inversa. Prepareu-vos per a surfejar!!!!!
LOS FRENÉTICOS conviden al ball i la festa mitjançant un gènere no gaire convencional a Argentina i menys encara a Còrdova, la seva ciutat natal, com ho és el Surf Rock. Des de fa 6 anys aquests surfers mediterranis, recorren escenaris mostrant una combinació de Spaguetti, Beat instrumental, Punk i música Surf, acompanyada d'una imatge i so que recorda a les primeres bandes del gènere formades en els primerencs anys 60, però que traspassa aquesta dècada apropiant-se d'un so original.
El 2012 aconsegueixen el seu flamant disc debut El Playa. Amb un format de packaging nou que remet directament als simples de vinil, El Playa està compost per 12 tracks, 10 propis i 2 covers, tots dos pertanyents a la dècada del 60; Break It All de Los Shakers i un clàssic de les melodies romàntiques com és La Playa de Claude Ciari.
Un treball que va portar un any de producció, gravat en BsAs a Quark Estudis per Gonzalo "Pajaro" Rainoldi i masteritzat a Chicago U.S.A per Jason Ward.
El 2012 són convidats a participar al Cosquín Rock on repleguen excel·lents crítiques del públic i premsa en general.
El 2013 són elegits per Wallas cantant de Massacre a participar del recopilatori del segell Geiser (Pop Art) al costat d'altres novells promeses del rock.
LOS FRENÉTICOS ofereixen un dels shows més enèrgics i divertits del rock actual en què combinen diferents climes, des d'un rock salvatge i agitat a melodies profundes i plàcides.
TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegdada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes. Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada

No hay comentarios:

Publicar un comentario