jueves, 21 de julio de 2016

Festa presentació emac 2017





Dissabte 30 Juliol Festa Presentació emac 2017@ Naraniga Platja.


No ens hem pogut esperar fins 2017 i el proper día 30 tindrem la primera festa de presentació del emac 2017. Será al Naraniga Platja dissabte 30 a partir de les 19h.

En esta festa tindrem els concerts de Bearoid, indietronica que ja va estar al emac 2016 i que está tenin un any increíble amb bolos per exemple al ElectroSplash o al Primavera Sound.

Dir Bearoid és dir, experimentació, ball, textures orgàniques i filigranes sintètiques es donen la mà en Bearoid, projecte que el músic valencià Daniel Belenguer Saborit ha concebut com a vehicle de recerca musical i de cerca d'independència. A mig camí entre el house clàssic i el soul de nova fornada, aquest productor instal·lat a Barcelona segueix els passos de Chet Faker i manipula l'electrònica fins a obtenir unes cançons irresistiblement ballables i vertiginoses. “Dawn At Home” és el seu segon EP.

Salfumán,Sandra Ramos entén perfectament les estratègies de seducció: llança el seu missatge com una elegant picada d'ullet de nocturna sensualitat i deixa que siga l'oïdor el que s'encarregue de codificar la pel·lícula segons el seu estat d'ànim. A l'empara del projecte Salfumán, la valenciana coqueteja amb el pop sintètic com una lloba amb pell de be. Subtil, preciosista i sinuosa, la música d'aquesta jove ens retorna la carícia electro-pop de segells com Too Pure o 4AD. Açò suposa jugar amb els sintes per a aconseguir una orgànica sensació de duermevela amb regust soulero (per ací apunta la Sade de la bona època) i enginyosos trucs de cut & paste que ens acosten a Róisín Murphy, Broadcast i la Alison Goldfrapp més lynchiana. Però ull, perquè aquest és un caramel enverinat de dolç embolcall i àcid regust psicodèlic. Temes com a ‘Amoníac’ cerquen un vincle més que revelador entre Julee Cruise, Portishead i Jane Weaver. D'altra banda, corts com a ‘Freqüència Modulada’ ens submergeixen en el pou del french touch, joguinejant amb la danse music nostàlgica dels 80. Històries sobre cors trencats cimbreándose entre ritmes de setí i vellut blau (no podia ser d'una altra forma).

Pablo Mármol Dj, és un vell conegut per nosaltres ens portará una sessió tecnicament perfecta,carregada de hits.

Howpopisnow Dj , web musical que tb te la seua part Dj, será l'encarregat d'obrir la festa, esteu preparats?

Sickboy, esta preparant una sesio realment impactant per als vostres oits pero segur que Els vostres peus no podrán parar de Ballar.

Vini&Kim Djs, residents a Nylon Club i co-directors, programadors del emac 2017. ELECTRÒNICA subtil i hits directes, eixa es la seua convinació guanyadora.

Vos esperem!!!

@borrianaemac
#emac2017


Horaris:
19h Howpopisnow Djs
20.30 Salfuman live!
21.30 Bearoid live!
22.45 Vini&Kim Djs
23.45 Sickboy Dj
1.45 Pablo Mármol Dj

No hay comentarios:

Publicar un comentario