jueves, 21 de julio de 2016

Divendres 29 de juliol al Naraniga Platja preparty Rhythm & Beach


Divendres 29 de juliol al Naraniga Platja fem la preparty de la 4ª edició del Rhythm & Beach, un festival genial que es celebra el proper 31 de setembre i 1 d'octubre a Castelló. Per a la vetllada contarem amb Sister Lau i Core Allnighter de València, Marc Faith de Castelló i Black Chancho de Borriana.

Presteu atenció al seu web, a les confirmacions de bandes i selectors molts d'ells habituals de la cabina del Niga. Vos convidem a descobrir una de les millors propostes musicals a La Plana amb la que ens encanta col.laborar. http://www.rhythmnbeach.com/

Previament, a les 19h tindrem concert dels alumnes de l'Acadèmia de música moderna The Session.
http://www.thesession.es/
-----------------


“SISTERLAU” es el seudonim amb el que Laura Amado signa les seves sessions, Laura es fotografa i forma part de Bredda, col.lectiu valencià que difón mitjançant concerts i festes la música feta a Jamaica en la decada dels seixanta i principi dels setanta, es a dir Ska, Rocksteady i Reggae. Fins fa poc era més habitual vore-la a meitat de pista cremant sola, tot i acumular uns quants anys d’experiència als plats, faceta que portava de forma quasi discreta, des de fa uns anys enrere i poc a poc va siguent més habitual trobar el seu nom als cartells de qualsevol festa de música negra que està al seu abast, així doncs ja ha pasetjat la seva maleta per diversos locals i festes de la seva zona (Swan Club, Pata Negra Restoran, 16 Toneladas, Aplec Modernista del Camp de Morvedre, Rhythm & Beach...) Col.leccionista de música negra feta per dones a les seves sessions trobem música jamaicana, Soul, R&B i unens bones pindoles de Latin. Text de Core Allnighter

-----------


CORE ALLNIGHTER (Camp de Morvedre/L’Horta)) es l’editor o responsable del blog http://les-allnighter.blogspot.com/, un espai dedicat a la difusió de sons afroamericans i jamaicans majoritariament de la decada dels seixanta i principi dels 70, encara que al blog també s’aborden altres temes relacionats amb l’escena mod o skinhead tradicional, com scooters clàssiques, moda, pop art… també es organitzador de diversos actes relacionats amb la música negra o l’escena modernista com ara els Aplecs Modernistes del Camp de Morvedre i altres festes semblants. Les seves sesions van carregades de soul i R&B, quasi sempre precedides d’algunes joies de soul jazz carregat de hammond, com a curiositat i posant el punt aborigen, en les seves sessions també es habitual escoltar alguna peça en català editada als anys seixanta editada pels segells Concentric o Edigsa. Malgrat no ser un habitual als plats, Core ha pasetjat la seva maleta per diverses festes i concerts com ara els vermuts aborigens organitzats per Natros Sol a Lleida, el Vespa Reggae Lovers de Castelló o algún Aplec Modernista entre altres.

-----------

 

MARC FAITH
ÉS un dels promotors i djs del festival Rhythm & Beach . Vindrà amb les maletes carregades de Jamaican Rhythms, Mod Jazz, Rhythm & Blues, Boogaloo, 60s Soul,…

-----------


BLACK CHANCHO és el dj resident i programador del Naraniga. La música l'ha acompanyat des de ben menut de la mà del seu pare, melòman empedernit i percussionista de bandes de la Plana finals dels 60 principis del 70. Influenciat per bandes com Osibisa i Eric Burdon and War naix els seu gust pel funk i els ritmes africans.

Actualment és el codirector del festival Maig di Gras especialitzat en música d'arrel negra i de Nova Orleans. Amb esta temàtica és part del col·lectiu Second Line Djs amb el seu amic GraNola dj.

Vicent Aleixandre des de la seu faceta de programador convida a djs i selectors variats al Naraniga amb l'intenció de compartir el missatge músical amb els seus amics i clients. A més d'aprofitar per a descobrir nova música i ampliar el ventall de propostes dels locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario