martes, 10 de noviembre de 2015

Movember Naraniga 2015



Novembre ja ha arrancat i amb ell tornem a implicar-nos per tercer any consecutiu a la campanya Movember amb activitats tot aquest mes per donar visibilitat a l'importància de l'atenció a la salut dels homes.

Enguany tornem a contar amb la col.laboració i assessorament de Movember Spain.

A més dels nostres partners Ferrer's barber shop,
Julve Peluqueros,, Peluquería Barbería Paolo Artigas, Fetelpel Peluqueria i Acero y Piel, als seus locals podreu trobar el nostre buttletí amb informació de la campanya i com podeu fer per col.laborar.

 

"THE BIGOT NIGHT" 


 El dissabte 28 de novembre realitzarem al Naraniga la nostra propia Gala Movember “The Bigot Night” on donarem premis als millors bigots i premis a l’activitat en xarxes socials. A més els premis MAN OF MOVEMBER i MISS MOVEMBER.

A més instalarem un photocall per inmortalitzar els nostres bigots i la participació de tots i totes les assistens. En cabina tindrem amenitzant la vetllada un dels millors djs de la zona Cinnamon Dj que també contribueix en esta iniciativa.





"MOVEMBER TEAM NARANIGA"  

Al Naraniga també volem contribuir i ens hem enrolat a la causa #movember organitzant diferents activitats.

Naraniga  administra un espai dins de la pagina de MOVEMBER on registrar-vos per formar part de l’equip i  podeu fer donatius.


(És molt important registrar-se ja és una manera de recaudar fons)

 

També estem actius a facebook, twitter i instargram on participem amb els hastags #movembernaraniga #movemberborriana #movemberburriana #movember #movember2015
utilitza les xarxes socials per difondre la teu participació. a la campanya



Amb la col.laboració de Peluquería Barbería Paolo Artigas, Ferrer's barber shop, Julve Peluqueros, Fetelpel Peluquería i Acero y Piel estem difonent la campanya en els seus establiments vos donaran més informació per arribar al màxim de gent i sensibilitzar en la salut dels homes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario