lunes, 17 de agosto de 2015

Dijous per la vesprada Miguel Caamaño · Reggae & Roots



Dijous per la vesprada sessió de Reggae & Roots de la mà de Miguel Caamaño, director i locutor de "Alma de León", un dels espais capdavanters de la nova Ràdio 3, amb 5 temporades a l'esquena i una nombrosa audiència que recolza el bon fer d'un equip bolcat amb la cultura jamaicana. Aquest èxit i repercussió l'ha portat a "telonejar" amb vibrants warm ups a artistes de la talla de Stephen Marley, The Wailers, B Real, a més de presentar esdeveniments com Expogrow, co - presentar el Main Stage del Rototom Sunsplash Reggae Festival i punxar en esdeveniments com Reggaeboa, el mateix Rototom, les festes de Bilbao a la terrassa de l'Alhóndiga entre d'altres.
Des de sempre ha estat un enamorat de la ràdio i de la música. Va ser membre del XII Màster de Radio Nacional d'Espanya, passant per totes les seves àrees: Informatius, REE, Radio 1, Radio 5 Todo Noticias i Radio3 .
Dos programes a nivell nacional van servir de trampolí professional des dels micròfons de Ràdio 3: Palabaras Negras (música negra i cultura afroamericana) i Carifesta (drets humans i immigració). Més endavant, va ser el locutor de Mundo Rural, un microespai emès a Radio 5 Todo Noticias, dedicat a l'agricultura, la ramaderia i el desenvolupament rural .
A més, ha col·laborat en diverses publicacions com Rolling Stone, Soul Nation, Woh , Madrid X Districtes, Primera Línea, Hip Hop Life ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario