sábado, 8 de agosto de 2015

3ª Edició CITRA-KRAKATOA REGGAE FEST dissabte 8 d'agost NARANIGA PLATJA


CITRA-KRAKATOA REGGAE FEST - dissabte 8 d'agost


Vos presentem un altre dels esdeveniment ineludibles de l'estiu. Enguany ens aliem amb els nostres amics de Krakatoa Records Vinyl Pressings i la nostra birra Citra Borriana Cervesa Artesanal per programar la 3ª Edició del CITRA-KRAKATOA REGGAE FEST, una jornada on la música d'arrels jamaicanes és la protagonista. Dissabte 8 d'agost per la vesprada tindrem a l'escenari del Niga una de les nostres bandes preferides Bandits, per la nit prepareu-vos per gaudir de la millor música negra i en vinIl amb els jefassos de Jamaican Memories Castelló, Miquel Injection i Bernat Fa. Màgia negra a la platja de Borriana!!!!


KRAKATOA RECORDS

Per a la tercera edició del nostre microfesti de musica jamaicana no podiem trobar millor partner que Krakatoa Records Vinyl Pressings, el que per a nosaltres és el projecte més interessant que ha arrancat en els darrers anys a la Plana. Aunant passió, música, cultura i una manera de guanyar-se la vida estan ficant en marxa una història fabulosa i demostrant que hi han altres maneres de fer.
El seu gust per la música i concretament per la música en vinil els ha portat a crear la seua pròpia fabrica de discos a Castelló.

http://www.krakatoarecords.com/
És un orgull compartir amb ells la 3ª Edició del Citra Krakatoa Reggae Fest!
Per molts anys junts!!!!!!!!! Llarga vida a Krakatoa Records!!!!!!!!!

--------------



CITRA CERVESA ARTESANAL
Citra és la nostra birra, la de Borriana, feta amb clementina. La cervesa Artesanal del Naraniga.
Tots els estius ens agrada fer-li un regal i homenatge montant la festa que mereix barrejant-la amb la música jamaicana i el bon rollet que ens aporta.

-----------------------



BANDITS  
Per segón any consecutiu la banda de Castelló Bandits serà la protagonista del concert del CITRA KRAKATOA REGGAE FEST. Sense dubte és una sort tindre-los tan a prop perquè és una de les nostres bandes favorites. Ens encanten els seus treballs i els seus directes. Com a proba han estat els protagonistes musicals del nostre spot per a l'estiu 2015. Tot un luxe!!!

https://www.facebook.com/pages/Bandits/116589306726?sk=timeline


 

--------------

JAMAICAN MEMORIES son ja uns veterans dels plats i  també de les punxades al Naraniga. Com sempre és un plaer rebre-los, les seues sessions son sinònim de qualitat i bona festa.

Jamaican Memories es crea durant l'hivern de 2002 a la ciutat de Castelló com a distribuïdora autogestionada especialitzada en els sons jamaicans, d'aquesta manera el col·lectiu comença el seu camí on el seu principal objectiu és donar a conèixer aquesta música a tot el País Valencià.

Però si alguna cosa caracteritza a aquest col·lectiu és la seva passió per la música, especialment pels sons clàssics del ska, rocksteady i reggae dels anys 60 i 70, l'època de màxima esplendor de l'illa caribenya. Tot això queda emmarcat en unes sessions en directe on utilitzen el format de vinil de 7 ", tal com es feia en les pistes de ball (Dancehall) dels anys 60 a Jamaica.

https://www.facebook.com/jamaicanmemories.castello

----------------

MIQUEL INJECTION també s'esta convertint en un clàssic a les sessions del Niga. Porta des del 99 passejant els seus vinils per tot arreu. Els seus 45s de música jamaicana de l'era primerenca del 50, 60 i 70 son una meravella. Tot un especialista en fer-nos passar bones vetllades. Si no el conèixeu és el moment.

https://www.mixcloud.com/mmenvaig/

----------------

BERNAT FA un altre dels nous clàssics del Niga. Bernat Fa és una de les persones més actives de l'escena de la música negra a les nostres terres. Membre de la Assoc Vinaròs Tropikal on participa activament i punxa a les seues sessions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario