lunes, 4 de noviembre de 2013

Movember Naraniga



Ja estem de ple al mes de Movember. Movember (acrònim anglès dels mots November i Moustache) és un moviment nascut a Austràlia l’any 2003 que pretén donar visibilitat a les malalties masculines (amb especial atenció al càncer de pròstata, al càncer de testicle i les depressions) tot intentant promoure l’interès per la salut entre els homes i recaptar fons per la lluita contra el càncer i altres malalties. Durant tot el mes de novembre els homes participants es deixen créixer el bigoti (sovint ridícul) per cridar l’atenció d’amics, coneguts i familiars i donar visibilitat al màxim en la lluita per la prevenció del càncer i altres malalties.

Sovint els homes no som massa conscients de la importància de la nostra pròpia salut, i no som massa amics de visitar el metge ni adoptar uns hàbits de vida saludables fins que ens diagnostiquen una malaltia. Precisament aquesta iniciativa té com a objectiu que els homes ens sensibilitzem i siguem una mica més curosos amb la nostra pròpia salut.

Des d’un primer moment el moviment va comptar amb un gran suport popular. Artistes, actors i sobretot esportistes s’han anat afegint al moviment.

Al Naraniga Gastromusic ens impliquem en esta campany i vos animem a participar en nosaltres #novembernaraniga





VOLEM EL TEU BIGOT!!! Envia una foto en privat al facebook del Naraniga Gastromusic i t'afegirem al "Mostaho Hall of Fame" ajudan's a difondre la campanya #movember allistat al nostre equip!! #movembernaraniga Fem consciència en la salut del homes!!!

Este és el nostre àlbum


  
Normativa Movember #movembernaraniga
1. REGISTREU-VOS AL NOSTRE ESPAI PER FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP MOVEMBER COM A MO BROS O MO SISTAS.
2. TOT EL MES DE NOVEMBRE, ELS MO BROS DEURAN DEIXAR-SE CREIXER UN BIGOT.
3. EL BIGOT I LES PATILLES NO DEUEN UNIR-SE. AIXÒ SE CONSIDERA UNA BARBA.
4. EL BIGOT NO DEU BAIXAR MOLT. UN BIGOT ÉS UN BIGOT I UNA PERILLA ÉS UNA PERILLA.
5. TOTS ELS MO BROS DEUEN COMPORTAR-SE COM AUTÈNTICS CAVALLERS.


 
 
BIGOT STYLE!!! Cadascú el seu!! Tria el que més t'agrade o busca l'assessorament dels nostres col.laboradors Julve Peluqueros o Luis Ferrer Feced. En Movembre a lluir bigot!!! #movembernaraniga . Sensibilitzem en la salut de l'home!!! 




 


No hay comentarios:

Publicar un comentario