sábado, 16 de noviembre de 2013

Concert de Pablo Maronda i El Ser Humano


Divendres a la vesprada acústic de Pablo Maronda al Naraniga Gastromusic
Pablo Maronda (València, 1978) és el 50% de Maronda, grup que conforma junt amb Marc Greenwood (La Habitación Roja, Señor Chinarro). Sons del pop espanyol de tota la vida filtrats a través del indie, amb referències a bandes de culte com The Zombies o The Byrds, defineixen l'estil d'un grup que mira endavant amb un peu en el passat. Actualment es troba maquetant el seu tercer disc. Al Naraniga Pablo defendrà amb l'únic acompanyament de la seua guitarra acústica el repertori dels seus primers LPs i alguna que altra versió




Divendres de vesprada acústic de El Ser Humano al Naraniga Gastromusic
Les cançons de El Ser Humano són una continuació, en honestitat i franquesa, dels seus treballs a la banda Trinidad (millor disc 2011 per al Mondo Sonoro València, guanyadors del Concurs Troglogló 2011 i Finalistes del Concurs Vinil València 2011). En desembre presenta el seu segon disc en solitari, baix el nom “Pyla Pan” i editat al segell Malatesta Records. Al Naraniga farà la seu pre-estrena en exclusiva.

“Un treball que exhuda una enganyosa simplicitat. De forma austera, exprimint els recursos eminentement acústics que resulten una lograda depuració d'estil, el seu àlbum homònimo projecta, junt a algunes herbes més, algunes de les sombres ja presents en Trinidad (el seu combo habitual) fins donar amb un dels teball més interessants de l'actual escena local valenciana.” Carlos Pérez de Ziriza, El País, Efeeme.

“La veu, les cançons i els textos traspiren la seua personalitat, esta allunyat de discs impostats en els ques els seus autors intenten demostrar que porten moltes coses dins. Sincer, honest i per moments brillant“. Vicente Fabuel, coleccionista, escriptor, productor, propietari de Oldies i colaborador de Efe Eme.








No hay comentarios:

Publicar un comentario