domingo, 19 de mayo de 2013

Surfer Joe & His Boss Combo + Five Fingers With Parasol diumenge al Niga


Els italians Surfer Joe & His Boss Combo son actualment una de les bandes de surf instrumental més importants del planeta. Continuant amb la tradició del so californià clàssics dels 60’s, mirant al futur amb un poderós i potent show carregat de guitarres amb reverb i frenètics ritmes de batería. El seu espectàcle es composa principalment de temes propis, amb alguns temes clàssics del gènere, que defenen la força de la música surf en directe. Ofereixen les melodíes más agressives amb l'actitud guitarrera de Dick Dale, fins els sons més brillants i melòdics de l'escena californiana.

Com a frontman de la banda, tindrem a Lorenzo Surfer Joe, una de las personalitats més reconegudes al planeta Surf: Alma mater de l'escèna surf italiana, nombrat Embaixador Internacional de la Música Surf, organitzador del Surfer Joe Summer Fest, el major festival de surf instrumental del món, baterista ocasional d'algunes de les bandes surf més importants del globus, como els californians Frankie And The Pool Boys, o els alemans The Kilaueas. El seu impresionant equipo escènic format per guitarres, amplificadors i unitats de reverb de la mítica Fender, orginals dels 60’s, son també una de les raons per la que els puristes no voldran perdres el show.

Sufer Joe & His Boss Combo, han estat de gira pel món tot el 2013, van arrancar en EE.UU.en febrer, i després de visitar molts països europeus, la banda actua per Espanya este mes de maig. L'escena musical de la plana tindrà una volta més l'oportunita de gaudir d'un show de nivell internacional de la mà de Naraniga Gastro&Music,  en un show que demostrarà perquè la música surf instrumental segueix més viva que mai 50 anys després de la seua aparició.

http://www.bosscombo.com/

Per obrir boca, tindrem als Five Fingers With Parasol, un trío de surf rock instrumental de Castelló. La seu música tallada pels patrons rítmics del surf instrumental dels 60's, ofereix melodíes festives, guitarrades afilades carregades de reverb, passatjes obscurs, i ambientss melòdics què ens faran viatjar des del Far West fins la terra dels Kebab, passant per les platjes andalusses. Tot combinat amb una posada en escena vistosa i sorprenent que converteix cada concert en una festa, en la que la banda farà participar el públic, i mostrarà alguns números escènics singulars i arriscats...
























No hay comentarios:

Publicar un comentario